Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szputnyik is tartalmazza az...

Szputnyik is tartalmazza az Astrazeneca vérrögképző hatásfokozó összetevőt?

Figyelt kérdés

2021. máj. 6. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
Honnan,tudjam nem vagyok genetikus ?
2021. máj. 6. 23:37
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Api, nézz már után, hogy hány százalék esély van vérrögképződésre az Astránál. Annyira elenyésző, hogy kár is róla beszélni. Én azt kaptam és sok ismerősöm, vagy ismerősök ismerősei is és egy rossz véleményt nem hallottam. A Szputnyikról sem. A Pfizerről igen.
2021. máj. 6. 23:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Pfizerről mit? Astránál azért több van mint a lejelentett, de tény hogy a covidnál így is sokkal jobb. De ha már lehet választani.. Szputnyik elég jónak tűnik a gyakorlatban, meg amiket hallani, viszont elvileg nagyon nagyon hasonlót az A.Z-ra. De abban is elvileg megalálták a vérrögképződés okát. Na mindegy, keresem tovább azt a cikket, és megnézem azt az összetevőt.
2021. máj. 6. 23:49
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Tudom milyen összetevőre gondolsz, azt amúgy a Szputnyik nem tartalmazza.

2021. máj. 7. 00:00
 5/9 A kérdező kommentje:

[link]

Itt nagyon korrekten leírják.

2021. máj. 7. 00:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy az EDTA a magyar betegtájékoztató szerint nincs az atrában se. Így a szputnikkal se tudom összehasonlítani.
2021. máj. 7. 00:14
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
EGYIKSE TARTALMAZ VÉRRÖGKÉPZŐ ELEMET!!!! Nagyon nagyon ritkán az erős immunreakcio miatt kialakulhat (nagyon nagyon nagyon nagyon kicsi eséllyel )! Az erős immunreakcio pedig arra utal hogy rendkívül hatásos a vakcina!
2021. máj. 7. 01:37
 8/9 anonim ***** válasza:
31%

Itt is egy cikk az Astráról:

[link]

2021. máj. 7. 02:03
 9/9 anonim ***** válasza:
29%

Elvben, ahogy írták is, bármelyiktől lehet, elenyésző valószínűséggel. (Ahogyan aszpirintól vagy pl. fogalmazásgátlóktól is.)

Az már inkább a vakcicagyártók közti cicaharc része, hogy az Astrára ennyire rászálltak.

Hidd el, túl fogod élni. Inkább ez, mint egy covid.

2021. máj. 7. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!