Aki már megkapta mindkét Sputnik oltását, melyik után volt több mellékhatás?
Nekem teljesen ugyanaz volt a két adag után: aznap este és másnap hőemelkedés, végtagfájdalom.
Kollégám az első után semmit nem érzett, a második után alig bírt felkelni 2 napig.
Anyukám egyik után se érzett semmi mellékhatást.
(Mindhárman szputnyikot kaptunk)
Szóval teljesen személyfüggő.
Én is azt tapasztalom, hogy mindenkinél más.
Nekem a 2. után volt durvább.
Az első után 39 fokos láz, és hidegrázás vagy egy órán át. Utána napokig szédülés, és meg voltak duzzadva a nyaki nyirokcsomóim.
Most kaptam nemrég a másodikat, már előre féltem... Most felment a lázam 40 fokig, több órán át kontrollálhatatlanul vacogtam, és fájtak az ízületeim, és a pulzusom is az egekben volt.
Mondjuk ez másnapra elmúlt, és azóta csak szédülök és a nyaki nyirokcsomóim megint meg vannak duzzadva.
A férjemnél ellenben semmi nem volt, csak kicsit fájlalta a karját, meg a feje sajgott.
De pl. a szomszédunk is hasonlóan élte meg, mint én, és neki is a második után volt durvább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!