Miért nézik az egész világot hülyének?
Tavaly minden egyes ember csüngött az operatív törzsön, a kormányinfón, a koronavirus.gov-on, tényleg ez a dolog új volt, emellett halálos is ugyebár. Ám de, hamar rájöttünk, hogy mennyie csúnyán átvágnak bennünket. Kérdezem én, mi a cél ezzel a világjárvánnyal, és mikor lesz vége? Fiatalon mi a francért nem lehetek szabad? Most ne jöjjön senki nekem h "Na büdös tróger, el vagy lustulva az online oktatásban!" Emellett az összeesküvési elméletekkel se gyertek, mondjuk biztos nem az Északi-sarkról olvadt ki ez a vírus:)
Egyszerűen már elegem van!
Amúgy nem tök mindegy, hogy honnan a fenéből jött ez a vírus ha már egyszer itt van?
Nem értem mi a kínja mindenkinek az oltással. Igazán nem nagy dolog egy évben egyszer vagy kétszer elmenni egy oltópontra vagy a háziorvoshoz és beadatni egy oltást. Főleg ha időpontra lehet menni.
Azért ne gondoljuk már, hogy a világ szinte összes politikusa meg orvosa hülye. Meg minek hitetlenkedni? Biztos nem a hitetlenkedőknek van általános orvos szakról diplomája 6 év tanulás után meg még a szakvizsgák. Biztos nem ők látnak el minden nap beteg embereket. Egyesek nagyon magabiztosak, de a tudásuk nagysága messze van a magabiztosságuk és hitetlenségük és felelőtlenségük nagyságától.
Mellesleg, nem ez az egyetlen vírus, ami állatról emberre terjedhet, mégis csak ezt az egyet tartják kitalációnak. Ez aztán baromi logikus, tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!