Már több mint 1 éve hordjuk a maszkot, a napjaink nagy részében. Okozhatja ez az immunrendszer gyengülését, a kevesebb oxigén bejutás végett, esetleg a légzési képességet befolyásolhatja, vagy ugyan úgy működik a szervezet, kap elég oxigént?
Figyelt kérdés
A pszichológia hatásokról nem is kérdezek, mert elég sok stresszt tesz a nyakunkba a hordása, az nyilván nem tesz jót az immunrendszernek.
Előre is bocsánat, ha visszatérő kérdést írtam.
2021. máj. 3. 07:13
11/41 anonim válasza:
Én nem fogalmaznék feltételes módban. Egyértelműen igen. Rengeteg ember betegedett ebbe már bele. Az immunrendszernek szüksége van a folyamatos ingerre, különben szépen elsatnyul és nemsokára már a legkisebb megfázástól is hullani fognak az emberek, ha így folytatjuk.
12/41 anonim válasza:
"szerinted akkor az orvosok akik minden nap hordjak a mutoben orakon keresztul, mind csokkent immunremdszeruek ?"
Tavaly ,amikor még nem ment ez a maszkfétis propaganda akkor még ezek a cikkek jelentek meg
,de amikor kötelező lett hirtelen egészségesebb lett ez a szégyenrongy mint bármi más...
13/41 anonim válasza:
Érdekes módon most már a kutyát sem érdekli h egyesek hajnaltól napnyugtáig rohadnak benne napi akár tíz órákat is,amikor ez a cikk megjelent még ment a bohóckodás az ablakból tapsikolással a sok birkának már csak az éljen rákosi kiáltás hiányzott hozzá h tiszta 50-es évek hangulat legyen...
14/41 anonim válasza:
Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Fél éve kezdtem el hordani napi 6-8 órában (előtte itthonról dolgoztam, így nem kellett), azóta folyamatosan be van dugulva az orrom és fáj a torkom. Ugyanúgy szedem a vitaminokat, semmi más nem változott az életemben, csak a maszk viselés. Most már lassan 2 hete szabin vagyok, kezdenek elmúlni ezek a tünetek. Szóval rám egyértelműen rossz hatással van, de hogy az immunrendszerem gyengébb lenne-e tőle, azt nem tudom.
15/41 anonim válasza:
Nekünk maszkot kell hordani a munkánk során, anno egyetemen a gyakorlatok során is kellett, mivel elég sok vegyi anyaggal dolgoztunk/dolgozunk. Semmi egészségügyi gondom nem származott belőle. De nyilván az itteni életiskolájás, konteós válaszolók jobban értenek hozzá. Pontozzatok le, aztán vakbélgyulladásnál is támaszkodjatok valamelyik nagyszerű konteós dokitokra, vitaminokra vagy a szomszéd Marika nénire.
16/41 anonim válasza:
Lidlipú te birkázol miközben random fake videókat beszopsz. Tanulni, tanulni, tanulni. Nem azt kell bégetned, amit a normális élet csoportjában olvasol valamelyik hozzád hasonló agyhalottól.
17/41 anonim válasza:
Fogsz egy pulzoximetert és megnézed a véroxigénszinted maszkban és maszk nélkül azonos tevékenységek mellett és meglátod, ha nem bízol a neten lévő videókban..
pl:
18/41 anonim válasza:
Random fake videókat?,te szerintem most rossz helyre böfögtél...
19/41 anonim válasza:
20/41 anonim válasza:
#20-as Azért csináld meg 3x még kb, az eszköz pontatlanságának kiszűrésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!