A sznobok a Pfizer vakcinához ragaszkodnak?
@ 09:30
Úgy láttam Karikó Katalin is megkritizálta a kormány bullshit tájékoztató táblázatát, szóval nem lepődnek meg ha már ő is nyugati kapitalista ármánykodónak lenne bélyegezve.
27-es, nem, nem várom el, még úgy sem, hogy ilyen erőltetten próbálod bemagyarázni, hogy h.lyének tartalak.
Szimplán azt mondom, hogyha mindenki azt mondja, hogy a led izzó a jó, nem a hagyományos, nert így meg úgy, akkor egy idő után nyilván én is aut fogom tartani a legjobbnak, mert nincs villanyszerelői képesítésem és tudásom, nem tudom megítélni ilyen szempontól. Csak azt hiszem el, amit sokan mondogatnak
"A Pfizernek van a legjobb marketingje, ezért a kevésbé tájékozottak azt hiszik, hogy csak az jó."
Ja, meg a BMW-nek is elég jó marketingje van, de hát a fapados Suzuki is elvisz a-ból b-be.
Én is Pfizert vagy Modernat akartam. Nem azért, mert sznob lennék vagy trendi, hanem mert a hozzám eljutó információk alapján azt találtam a legbiztonságosabbnak illetve hatékonynak. Transzparens, leinfózható, rengeteg vizsgálat és tanulmány található róla.
Végül úgy alakult, hogy soha nem kerülnék rá sorra, így az AstraZeneca-t választottam, szintén a fentiek mentén mérlegelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!