Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A sznobok a Pfizer vakcinához...

A sznobok a Pfizer vakcinához ragaszkodnak?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 08:10
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
95%

@ 09:30

Úgy láttam Karikó Katalin is megkritizálta a kormány bullshit tájékoztató táblázatát, szóval nem lepődnek meg ha már ő is nyugati kapitalista ármánykodónak lenne bélyegezve.

2021. ápr. 30. 09:32
 32/45 anonim ***** válasza:

27-es, nem, nem várom el, még úgy sem, hogy ilyen erőltetten próbálod bemagyarázni, hogy h.lyének tartalak.

Szimplán azt mondom, hogyha mindenki azt mondja, hogy a led izzó a jó, nem a hagyományos, nert így meg úgy, akkor egy idő után nyilván én is aut fogom tartani a legjobbnak, mert nincs villanyszerelői képesítésem és tudásom, nem tudom megítélni ilyen szempontól. Csak azt hiszem el, amit sokan mondogatnak

2021. ápr. 30. 09:33
 33/45 anonim ***** válasza:
62%
A Pfizernek van a legjobb marketingje, ezért a kevésbé tájékozottak azt hiszik, hogy csak az jó. Valamint bizonyos körökben már divat. Elég szar elete lehet annak, aki azzal akar menőzni hogy melyik oltást kapta
2021. ápr. 30. 10:43
 34/45 anonim ***** válasza:
0%

"A Pfizernek van a legjobb marketingje, ezért a kevésbé tájékozottak azt hiszik, hogy csak az jó."

Ja, meg a BMW-nek is elég jó marketingje van, de hát a fapados Suzuki is elvisz a-ból b-be.

2021. ápr. 30. 10:46
 35/45 anonim ***** válasza:
Bocs az offolásért,de Pfizerrel kapcsolatos kérdés:Akartam ma időpontot foglalni a Pfizerre az eeszt.gov.oldalon,de az oldal nem elérhető.Valaki tud róla valamit,hogy mi a gond?
2021. ápr. 30. 12:30
 36/45 anonim ***** válasza:
Túl sokan akartak egyszerre és összeomlott az oldal
2021. ápr. 30. 14:23
 37/45 anonim ***** válasza:
34-es! Jó hasonlat, ha épp arra van szükséged, hogy most azonnal érj oda valahova, és ott van egy Suzuki, akkor inkább menj azzal, minthogy várj arra, hogy BMW legyen és elkéss
2021. ápr. 30. 14:56
 38/45 anonim ***** válasza:

Én is Pfizert vagy Modernat akartam. Nem azért, mert sznob lennék vagy trendi, hanem mert a hozzám eljutó információk alapján azt találtam a legbiztonságosabbnak illetve hatékonynak. Transzparens, leinfózható, rengeteg vizsgálat és tanulmány található róla.

Végül úgy alakult, hogy soha nem kerülnék rá sorra, így az AstraZeneca-t választottam, szintén a fentiek mentén mérlegelve.

2021. ápr. 30. 15:12
 39/45 anonim ***** válasza:
Igen, sznobok és hülyék😅
2021. ápr. 30. 15:37
 40/45 anonim ***** válasza:
82%
#34 tudsz arról, hogy a Pfizer igazoltan idegrendszeri problémákat okoz? Többször, mint amennyiszer az Astra vérrögöt? Persze, nem tudsz róla, mert nem tájékozódsz. De hajrá oltasd magad divatból vele🤣
2021. ápr. 30. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!