A sznobok a Pfizer vakcinához ragaszkodnak?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 08:10
1/45 A kérdező kommentje:
A kínai mindenki számára elérhető, az sokaknak nem kellett, a Pfizer miatt most meg lefagyasztotta a sok szob az időpontfoglaló rendszert, mert nekik az kell.
2021. ápr. 30. 08:11
2/45 anonim válasza:
Ha ettől már sznobnak számítok akkor igen.
Az oco oco eze öccé fidesz mutyi vakcinát meg meghagyom annak aki azt kéri,
3/45 anonim válasza:
Mellesleg nem tudom ennek mi köze van sznobsághoz, talán nem ismered a szó jelentését.
4/45 anonim válasza:
Lehet, mert akit ismerek és sznob az Pfizert kapott.
5/45 anonim válasza:
Miért lenne sznobság? A Pfizer fele annyiba kerül az államnak mint a sinofos.
6/45 anonim válasza:
Nem tudom miért lennék sznob azért, mert egy nyugati vakcinában jobban megbízok, mint a kínaiban. A fideszes szittya magyarok már olthatják is magukat a kínai testvérek vakcinájával, én nem állok az útjukba.
7/45 anonim válasza:
Nem.
Azok ragaszkodnak a Pfizer vakcinához, akik egy megbízható, hatékony, modern, és kevés mellékhatással bíró védőoltást szeretnének.
Meg azok, akik esetleg nem lógták el a középsulis biológiaórákat, mondván "mé tanuljak, úccse éreccségitárgy, hö".
Az időpontfoglaló rendszer meg talán normálisan kellett volna megírni.
8/45 anonim válasza:
Amúgy a valós ok az, hogy a többség ha már oltat, akkor valódi vakcinát akar, nem csak a kici occó kínai verziót ami a hatósági vizsgálatok során még az alapfeltételeket sem tudta teljesíteni, hogy vakcinának minősítsék.
9/45 anonim válasza:
Tehát az emberek hibája, hogy rendeltetésszerűen használni akarják az időpontfoglalót, az meg lehal mert egy rakás trágya. Értem.
10/45 anonim válasza:
#7 Van őszinte tanulmány arról, hogy hosszú távon valójában milyen mellékhatásai vannak? Ja, nincs. Akkor nincs miről beszélni.
Majd kiderül 10-20 év múlva és mi vagyunk jelenleg ennek a kísérletnek az alanyai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!