Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A sznobok a Pfizer vakcinához...

A sznobok a Pfizer vakcinához ragaszkodnak?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 08:10
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
91%

Ki mondta hogy csak a Pfizer a jó? Már megint csak te magyarázod bele a saját hülyeségedet. Én a Moderna-t is elfogadom ha azt ajánlanak.

Mellesleg ismerősnek a háziorvosa akinek van alapbetegsége azt mondta hogy csak mRNA-s oltásra küldené emiatt. Viszont ha magától menne, tuti szarnának rá az oltópontot ugyan úgy beadnának neki bármit.

Akkor most kik a hülyék? A háziorvos vagy akik az oltópontot dolgoznak?

2021. ápr. 30. 09:06
 22/45 anonim ***** válasza:
66%
Valamint mi az oka hogy első körben a legveszélyeztetettebbeknek, Pfizert adtak, idősotthonokba, egészségügyi dolgozóknak, veszélyeztetett betegeknek, és nem a keleti mutyi szart?
2021. ápr. 30. 09:07
 23/45 anonim ***** válasza:
75%
Én azt nem értem, ha a kínai meg orosz ilyen marha fasza, a 16-18 éveseket miért pfizerral oltják?
2021. ápr. 30. 09:11
 24/45 anonim ***** válasza:
49%

Ja meg az orosz tájékoztatója másból sem áll, csak hogy mossák kezeiket, hogy milyen esetekben nincs információjuk hogy milyen mellékhatásai lehetnek, mert nem vizsgálták, meg hogy kiknek nem ajánlott. (de már azoknak is simán beadják)

De azért az orosz a legjobb. Megmondták a komisszár elvtársak.

2021. ápr. 30. 09:19
 25/45 anonim ***** válasza:
25%

22

És a híresztelésekkel meg a PR Stuntokkal ellentétben a kormány tagjait is Pfizerral oltották.

26/45 anonim ***** válasza:

"Ki mondta hogy csak a Pfizer a jó? Már megint csak te magyarázod bele a saját hülyeségedet. Én a Moderna-t is elfogadom ha azt ajánlanak."

Nem kell mondani, elég egyértelmű abból, hogy csak arra várnak az emberek. A modernáról sokan nem tudják, hogy az is mRNS alapú. Nyilván aki a Pfizert elfogadja és tudja, hogy a Moderna is ugyanolyan, annak az is jó. De gondolom nem tudod mi az az mRNS és hogy működik, csak ezt hallottad, hogy milyen fancy és milyen jó.

Alapbetegség esetén, vmint kismamáknak, terheseknek mellesleg azért ezt adják, mert minden hagyományos oltás minimális gyulladást hoz létre a szervezetben, ez egy hatása, nem mellékhatása. Ennyire egyszerű

27/45 anonim ***** válasza:
Most komolyan azt kéred számon az embereken hogy miért nem mindenki molekuláris sejtbiológia kutató, és ha nem az, akkor hogy merészel próbálni tájékozódni abból az információhalmazból ami eljut hozzá?
2021. ápr. 30. 09:26
 28/45 anonim ***** válasza:
81%
Én csak azért akarom azt beadatni mert egy magyar testvérünk fejlesztette. Minden igaz magyar hazafinak Pfizerrel kell beoltatni magát.
2021. ápr. 30. 09:30
 29/45 anonim ***** válasza:
Mellesleg ha már ilyen rohadt nagy szakértő képében próbálsz itt tetszelegni egy anonim oldalon, akkor legalább annyit adj magadra hogy nem használsz olyan pongyola szavakat magyarban hogy "fancy" mert csak még hiteltelenebbé teszed magad.
2021. ápr. 30. 09:31
 30/45 anonim ***** válasza:
74%
Hát én nem vagyok sznob de a kínai oltás nem kell előbb oltatnám be magam szputnyikkal elárulom miért. Azt várod hogy megbízzak azokban akik elindították ezt a virus mizériát és hagyjam hogy beoltsanak valamivel amit szintén ők találták ki? Vannak eredmények többek beoltottak, de még mindig inkább bármi más csak a kínai nem.
2021. ápr. 30. 09:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!