Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A sznobok a Pfizer vakcinához...

A sznobok a Pfizer vakcinához ragaszkodnak?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 08:10
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
96%

10

Ha így haladunk nem leszünk kísérleti alanyok, mert a fidesz egy rendes weboldalt nem tud készíttetni. Hallottam olyan pletykákat, hogy az egyik politikus okj-s gyorstalpalót végzett gyereke kapta a projektet sok milliárdért. Most már kezdek hinni ezekben a pletykákban.

2021. ápr. 30. 08:20
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

11

Ahh, szerintem ugyanaz csinálta, aki a neptunt.

2021. ápr. 30. 08:22
 13/45 anonim ***** válasza:
87%
Én annyira sznob vagyok hogy még a Pfizer sem kell.
2021. ápr. 30. 08:22
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

"Ha így haladunk nem leszünk kísérleti alanyok, mert a fidesz egy rendes weboldalt nem tud készíttetni. Hallottam olyan pletykákat, hogy az egyik politikus okj-s gyorstalpalót végzett gyereke kapta a projektet sok milliárdért. Most már kezdek hinni ezekben a pletykákban."

Egy normális országban ez akár még abszurdnak is hangozhatna, de Orbánisztánban ez természetes. Mint az "éreccségis" államtitkár kislány meg hasonlók.

2021. ápr. 30. 08:23
 15/45 anonim ***** válasza:
27%

Drága, kedves 10, és sokan mások, akik hosszú távú hatások miatt tartanak!

Nem baj, hogy a rákkutatásban már több évtizede használják? Nem baj, hogy már 89ben elkezdték kutatni? 🤦‍♂️

2021. ápr. 30. 08:25
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Drága 15. Akkor olvasd újra az "Up until 2020" bekezdéstől és rájössz hogy butaságokat írsz. [link]
2021. ápr. 30. 08:33
 17/45 anonim ***** válasza:
10%
Azok ragaszkodnak hozzá, akik nem értenek a biológiához és fogalmuk sincs hogy működik, ezért csak a tv-ben hallottaknak hisznek. A Pfizer jó, ez tény. De attól a többi nem lesz rosszabb. Biológusként nyilván felvettem a hagyományos adenovírus vektorú oltást is, aki meg nem ért hozzá,az várja a pfizert
2021. ápr. 30. 08:33
 18/45 anonim ***** válasza:
97%

"Azok ragaszkodnak hozzá, akik nem értenek a biológiához és fogalmuk sincs hogy működik, ezért csak a tv-ben hallottaknak hisznek."

Drága Biológus doktor professzor!

A Tv-ben talán nem ezerrel azt nyomja a kormánypropaganda hogy nyomassad a keletit, me' az is jó, sőt még jobb is. Akkor meg miről beszélsz?

2021. ápr. 30. 08:37
 19/45 anonim ***** válasza:
97%
17 Tehát a pfizer jó, az tény, de aki azt akarja kapni az ostoba és nem ért hozzá? 🤔🧐
2021. ápr. 30. 08:38
 20/45 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy ostoba? Ha annak tartod magad, az a te dolgot, én nem mondtam. Szimplán aki nem ért hozzá és nem lát bele, az azt hiszi el, amit mondanak neki. Nem tudja árnyaltabban látni a dolgokat. És az azt látja, hogy CSAK a Pfizer a jó. Felesleges kiforgatni a szavaimat és hisztizni, mint egy kislány
2021. ápr. 30. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!