Apukámat pfizer-al oltották kb 15 napja,baraomi fáradékony lett és gyenge mikor mullik el?
én probáltam öket lebeszélni erről az egészről,mert szerintem a politiusok ugyan úgy hazudnak ebben is mint másban is,miért lenne különbség?
aki lopni tud hazudni is tud,és őlni is tud és meg is teszi.
ne gyertek nekem az orvosok jobban tudják dumával amikor a tankönyveiket és az egyetemet a gyógyszergyártó cégek tartják fent,ök csak azt mondják amít tanultak!
meg lehet magyarázni hogy azért gyenge mert most van immunreakció,de szerintem ilyen alapon minden méregre rá lehet hazudni ugyan ezt a baromságot.
"Nem elmélet az egyetemeket valóban a gyógyszergyártók tartják fent,nem az állam"
Igen, tudom, mindig azok tartanak fent és irányítanak mindent akikre az adott összeesküvést rá lehet húzni :D
Azt akarod mondani kérdező, hogy te egyetlen egy kötelező védőoltást sem kaptál meg? Ha ilyen nagy tudású vagy, google nélkül tudod mi az a PCV, Bcg, MMR, DiPerTe, amikkel elméletben bele kellett volna nyúljanak a te komplex rendszeredbe. Más különben a kedves édesanyád bűncselekményt követett el, ha téged kiskorúságod alatt ne vitt el a kötelező védőoltásokra. Tehát azt mondod, hogy anyukád egy bűnöző?
Fájdalomcsillapítót mikor szedtél he utoljára? Hát bármilyen vitamint? Szerinted ezeket kik gyártják?
Kedves Kérdező!
A legtöbb rokonomat ezzel oltották, én is elmondhatom, hogy nem lett semmi bajuk. A hibát az időjárásban keresd, én is megszoktam érezni a frontokat, vagy amikor esik az eső...
De gyengeség mint mellékhatás kis százalékban jelenkezhet csak, ha más nem hamar elmúlik. Legalább elmondhatod a suliban, hogy ritka egy apukád van. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!