Hogyan oltathatom be magam leghamarabb? Nem akarok mindenhonnan kizárva lenni(18 alatt)
Szerintem mindenhol fertőz. Szóval ha iskolába küldenek minket akkor engedjenek minket máshova is, mert már úgyis mindegy. Másrészt meg szükségünk van a kikapcsolódásra, nehogymár csak iskolába jarhassunk szenvedni
Az átlagotok most úgyis irreális, összecsalt. Aki tanult, annak nincs félnivalója, aki meg nem, az megérdemli.
Kirándulgatni meg nem hiszem, hogy fogtok, tán nem is lehet. 5 hét van, más években sem mondta senki: 5 hét van, inkább hagyjuk abba, minek ilyen kis (?) időre menni.
Aha... Nem hiszem, hogy újra kell regelned. Egy rakás szar az egész szervezés, egy fos. Bejelentik a semmiből, hogy oltják a tiniket, de a szaros oldalukon nem oldják meg, hogy regisztrálni is tudjanak.
Ez a legkisebb bajom az oltás körüli fideszes káosszal, de jól nézd meg: amit most tapasztalsz tőlük, az van nagyban is. Csak idősebb korodban, mikor már nagyobb a tét, mint pár randi, akkor rohadtul meg leszel szívatva. Én most meg vagyok, jobban mint te, a munkám és a családtervezésem forog kockán.
Szóval ha neadjisten még ezek a cinikus, dilettáns parasztok lesznek hatalmon, mikor 18 éves korod után az első választásodra mész, kérlek menj, és szavazz! Bárki másra.
Velünk már lassan fizettetik a szállást a május 11-13 ottalvos kirandulasra
19-es
És melyik idióta tanárnak volt ez az ötlete? Szülők most nem f.snak, csak ha iskolába kell küldeni a gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!