Hogyan oltathatom be magam leghamarabb? Nem akarok mindenhonnan kizárva lenni(18 alatt)
18 év alatt:
Ha 16-17 vagy kaphatsz majd Pfizer vakcinát. De 18 év alatt semmilyen korlátozás nem lesz érvényes rád (nem elvárható). Tehát olyan, mintha lenne védettségi igazolványod.
So-so.
Van egy rakat cikk, amik összefoglalják az erről szóló rendeletet, de előfordulhat, hogy valamiben pontatlanul fogalmaznak, vagy maguk is félreértelmezik a jogszabály egyes pontjait. Azt néztem, sokmindenről írják, hogy igénybe vehetik a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, és "a felügyeletük alá tartozó 18 év alattiak". Ami azt jelenti, hogy mehetsz igazolvány nélkül, de csak felnőttel.
Sok cikk viszont be is linkeli a rendeletet, elolvashatod. Én nem fogom helyetted, mert egyrészt engem nem érint úgy a kérdés mint téged, másrészt meg nincs hely a telefonomon letölteni a pdf fájlt.
Nagy vagy már, tájékozódj.
Akkor anyámat vigyem magammal egy randira...csodás időszak áll előttünk.
De azért moziba meg sehova nem mehetünk de iskolába igen. Ott nincs virus? Oda nem kell oltas?
Randira oltás nélkül is lehet menni.
Eddig is ezt csináltátok, úgyhogy fordítsuk meg: randin, csavargáskor, ottalváskor nem fertőz, iskolában meg igen? Úgyhogy azért ennyire már ne legyünk álszentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!