Kötelezik a vakcina beadatását. Mit lehet tenni?
Sziasztok! Semmelweis Egyetemen május első felétől ki a karják nyitni az intézményt és az eddigi online oktatás helyett személyes oktatás lesz. Két opciót adtak meg ahhoz, hogy a hallgato bemehessen az intézmény területére. Az egyik az egy érvényes védettségi igazolvány megléte, a másik pedig a negatív covid teszt naponta, amihez ugye időpont egyeztetés kell, meg kell jelenni és 2-3 napot várni az eredményre, tehát ez nem lehetséges, így kötelezik a hallgatóknak az oltást. Igen, tudom. Adassa be magának az ember és kész, de tiszteletben kellene tartani azoknak a döntését is, akik nem szeretnék beadatni. Nem kell senkire se ráerőltetni, nem is lehetne, de ebben a szerencsés országban nem kötelezik, csak ellehetetlenítik azt, aki nem adatja be magának. Tehát kötelezik, csak nem mondják így ki.
Visszatérve, ez már számtalanszor elhangzott, hogy az oltás a saját érdekedet és a saját egészséged szolgálja, tehát hadd döntse el mindenki saját maga, hogy vállalja-e vagy nem. Hátrány sem érhetné azt, aki nem él az oltással, de mit sem számít ez.
Egy szó, mint száz, mit lehet tenni az ellen, hogy ne kelljen a tanulmányait befejezni azoknak a hallgatóknak, akik nem szeretnék beadatni maguknak az oltást? Naponta covid tesztet nem lehet heteken/hónapokon keresztül csinálni, valamint a hallgatói viszony befejezésével a hátralévő féléveket téríteni kell, ami több százezer forint (hátralévő félévek mennyiségétől függ).
Írtam, hidd azt, hogy én kozmetikus vagyok. Ne azon lovagolj már, hogy ki minek tanul. Megragadtál egy mondatot a 100-ból, kicsit kiforgattad és most hajtogatod, mint egy papagáj.
Még helyesen sem vagyok képes az anyanyelvemen írni? Min akadt meg a szemed? Aki érvelni vagy cáfolni nem tud, az a hibákat keresi, ez mindenhol így van. Gondolom találtál egy elírást sasszem. Telefonról szerintem eddig ez nem rossz teljesítmény. :)
ennek a hisztinek nincs értelme :D :D
hiába írogatsz az összes hasonló kérdés alá bullshitet ezzel kapcsolatban.
Kérdező, olyanokat írsz, ami alapján szerintem egy általános sulis bioszházira mondod, hogy egészségügyisne tanulsz.... :DDD
Miért jó ilyen kamukérdésekkel szórakozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!