Mit mondjak egy oltásellenesnek? Hogyan győzzem meg, hogy oltakozzon?
Most olvastam a Frankfurter allgemeinét, ne legyen igazam, de szerintem szépen marad mindenki oltottan a hátsóján otthon.
Ürügy: dél-afrikai mutáns.
39# link:
Most épp a giessenert találtam meg, kb ez volt a másikban is. Csak átfutottam, de nem ad optimizmusra okot.
Odáig jutottunk, hogy az egyén jogai előbbre valóak, mint az ország érdeke. Ennek oka a nagy liberalizmus, a szent információ szabadság, és az ellenzéki média szándékos zavarkeltése, akik sikeresen összezavarták az emberek gondolkodását. Elhitették hogy a józan észre már nem lehet hallgatni, hanem összeesküvés elméleteket kell minden mögött keresni. Így terjedhetett el tömegesen az oltásellenesség.
A kormánymédia ezt nem tudta ellensúlyozni, ugyanis bizalmat rombolni sokkal könnyebb, mint építeni.
“ Ennek oka a nagy liberalizmus,”
Adolf barátunkban is hasonló gondolatok fogalmazódhattak meg, és látjuk hogy a közös érdek hová vezetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!