Mit mondjak egy oltásellenesnek? Hogyan győzzem meg, hogy oltakozzon?
Ez nem a te feladatod. Nincs értelme egyesével meggyőzni az embereket. Most úgysincs elég vakcina. Ha lesz elég és a főokosok úgy ítélik meg valószínűleg úgyis kötelező lesz. Gondolkozzon ezen az operatív törzs. Dolgozzanak meg a fizetésükért meg a nyunyókájukért. :-)
Jah és ha te vagy az Cecil, akkor egyeztess a Viktorral. Ha a Brüsszel meg migráncs ellenes kampányt így meg tudta oldani akkor az oltás kampány is menni fog.
Konkrétan mi célod van vele? Kinek az érdekében szeretnéd meggyőzni őket?
Szerinted csak retardáltak nem oltatnak?
“ környezetemben is már többen, nekem a karácsony volt kuka miatta, 33 vagyok de azt hittem be kell mennem a kóterba, sírva vettem a levegőt ünnepekkor. “
Ma tudtam meg egy ismerősről, hogy a covid ellenére is jár-kel a városban, pedig olyan beteg, alig él. Eszi a favipiravirt, és kijárkál a karanténból. Ő sosem vette komolyan a covidot, most sem veszi, pedig benne van, pár napja panaszkodott, hogy mennyire rosszul van.
Nem tudod meggyőzni őket. Ne is erőlködj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!