Mit mondjak egy oltásellenesnek? Hogyan győzzem meg, hogy oltakozzon?
Miért zavar ha valakinek más a véleménye?
Te beoltod magad, onnantól védve vagy, nem?
Nem kell hisztiharcost játszani, attól senki nem fogja beoltatni magát mert te rinyálsz neki.
#27 nos, igen védett vagyok, de ha több az oltott, akkor jobban az vagyok, hiszen egyrészt oltással is elkapható, másrészt a mutációk kialakulásának száma/ideje csökken, így az oltás tovább hatékony.
Szóval aki azt mondja, hogy az oltás úgyse hatékony, mert nem véd a mutációk ellen, az igazából pont, hogy elősegíti a mutációk megjelenését..
Engem már beoltottak a Pfizerrel.
Júniustól meg megyek nyaralni késő őszig és itthon hagyom a retardáltakat.
Mond nekik azt, hogy a mai napig már több mint 600 gyerek lett árva, mert a szüleik meghaltak a covid miatt.
Ráadásul nem voltak idősek!!
Szerintem azt kell megerteni hogy a kollektivizmus ideje mar lejart. A komoly problemakat egyenileg nem lehet igazan megoldani csak kezelgetni. Szomoru de ez van. En regisztraltam oltasra, szedek d-vitamint, vigyazok magamra. Ha meghal egy rokonom akkor probalok nem erzelmileg belevonodni. Elfogadtam hogy csak a barataimert es a baratnomert tudok felelosseget vallalni mert oket en valasztottam.
Elobb utobb kina felvasarolja az orszagot, akkor majd a masik vegletbe megyunk at. Az sem lesz jo. Nemtom valaha lesz-e racionalis kozeput.
Ui: 4-es is en voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!