Miért van az, hogy még egyik dohányzó ismerősöm sem kapta el a koronavírust (szerencsére)?
#14: Nem azt mondtam, hogy nincs igazad, azt mondtam hogy evidencia nélkül ne állíts ilyet.
Született olyan study, ahol megállapították, hogy a dohányzók kevésbé fogékonyak a fertőzésre, de a mortalitás magas, ha mégis bekapják. Ellenben születtek olyanok is, amelyek az ellenkezőjét állítják. Felmerült, hogy a dohányzás csökkenti a vírusra adott gyulladásos reakciót, így a lefolyást is mérsékli. Szóval erről nincs konszenzus, és így nem érdemes ilyeneket csak úgy állítani. Ettől függetlenül persze senki ne kezdjen el dohányozni, mert védettséget remél tőle.
#15-16 Időhurokba kerültél, erről beszéltünk véviv az előző oldalon, és a stílusom a #13 stílusának tükre.
"Született olyan study, ahol megállapították, hogy a dohányzók kevésbé fogékonyak a fertőzésre, de a mortalitás magas, ha mégis bekapják."
És akkor köszi, hogy megerősítetted, amit írtam. A tapasztalat ez, és teljesen mindegy, hogy a másik tanulmány mit ír. A dohányzás a fertőzés elterjedését nem relevány mértékben csökkentheti, de ha mégis elterjed a szervezetben, akkor a dohányosnak alacsonyabbak a túlélési esélyei. Ezt írtam a 12-ben, és a saját, és látott tapasztaltokon is ez látszik. Én tavaly nagyon korán, áprilisban kaptam el a lightos vírust, de nagyon sokáig, és elég sz4rul voltam. Nem kellett befeküdnöm, de hajszálon múlt.
Nem lehet elégszer: ezek miatt senki ne kezdjen el dohányozni, mert nem fog segíteni, sőt ront a helyzeten! inkább oltassa magát, vagy vonuljon remeteségbe!
Nézd, tőlem írhatják azt akármilyen study-k, hogy a Kékes alacsonyabb, mint a Balaton, ha a tapasztalat mást mond, akkor nem fog érdekelni. Emiatt nem érdekel a másik.
A dohányzás semmin nem javított még az életben. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!