11/14 anonim válasza:
Én modernát kaptam tegnap délután, a karfájdalmak és a kar mozgatásának nehézsége kb 5-6 óra alatt jöttek ki. Láz hajnalban (tehát most) jelentkezett nálam, 39,2 volt a legmagasabb, azóta lentebb ment lázcsillapítónak köszönhetően.
Remélem, megmaradok. Béna lenne így meghalni :D
18/L
12/14 anonim válasza:
Én is két napja kaptam meg a modernát. Első este csak a karom fájt, a második estére 39,3 volt a hőm, amit nagyon nehezen tudtunk levinni. Reggelre csak hőemelkedés, de most mintha megint indulna felfele. Én is remélem, hogy megmaradok, tényleg béna lenne így meghalni :)
13/14 anonim válasza:
Senki nem fog meghalni))Amit viszont nem èrtek hogy ők 18èvesen megkapta az egyik vàlaszolô ,illetve több fiatal is,de aki decemberben regisztràlt krônikus beteg 48eves fèrjem mèg csak nem is hivjàk.Ezt nem èrtem mi alapjàn oltanak.En 3.àn kapom a másodikat,remèlem nem lesz gond.Ahogy senkivel sem.
14/14 anonim válasza:
#13: Sajnos senkinek nem világos, pontosan mi alapján oltanak. A háziorvosok a körzet méretétől és a regisztráltak számától függetlenül kapnak azonos számú vakcinát, ezért elképzelhető, hogy van, ahol már a kevésbé rászorulók kapják az oltást, míg máshol még hátra vannak a krónikus betegek.
Én is remélem, hogy nem lesz mellékhatás sem nálad, sem másnál! Szintén remélem, hogy hamarosan a férjed is sorra kerül!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!