Be vagy már oltva covid-19 ellen?
20-as: én is így gondolkoztam, mint te. Kamujárvány, én nem kapom el, ha mégis, 2 nap alatt végzek vele.
Erős vagyok, soha nem vagyok lázas, se beteg. Egy szép márciusi napon rázott a hideg, szétment a fejem, 38,5 fokos láz 😳 pár nap múlva 39,6 lett, hányás, fülfájás, étvágytalanság. 9 napig tartott, de azóta is olyan semmilyen vagyok, gyenge és fáradékony.
Nem tudom, ki találta ki ezt a 💩 virust, de ez tényleg nagyon durva. Nem elég a betegség, de még utána is ez a fura érzet...
Első két hullámban nem hittem benne és határozottan mondtam, hogy nem kérem a vakcinát.
A 3-ik hullámban elvesztettem egy közvetlen családtagomat.
Tudom, hogy egészséges és fitt volt és mégis úgy el kapta ez a vírus, hogy már minden baja volt .
Soha nem láttam ilyen állapotban , az meg, hogy meg is halhat fel sem merült bennem.
Mellette meghalt egy 34 és egy 35 éves is pár nap alatt.
Nem igaz, hogy csak pár fiatal halt meg!!!
Sajnos a kórházakban sem állnak a helyzet magaslatán, így ez is okoz halált , a vírus is okoz halált pl tudok valakit aki otthon halt meg és csak 37 volt. A vakcinától is volt aki lebénult valaki vagy meghalt.
Ezután az eset után nem tudom azt mondani , hogy nincs vírus meg, hogy nem veszélyes.
Még nem kaptam vakcinát, de fogok kérni.
Én nem tudom mi hiányzik belőletek. Logika? Nem matekoztatok eleget a suliban? Az egészségügy rá van állítva a járványra, át van rendezve. Sok a covidos beteg, sok dolgozó foglalkozik velük, osztályok vannak a covidnak kinevezve, így nem tudnak más betegséggel foglalkozni.
Nem lenne járvány vagy nem kéne annyi covidossal foglalkozni, akkor akár foglalkozhatnának a más betegséggel küzdőkkel is. Azt jól látjátok, hogy baj az ellátatlanság, de ezt mindenki tudja.
Felfüggesztik a Johnson & Johnson vakcinával oltást az Egyesült Államokban - A szövetségi intézményekben szüneteltetik az oltást az egydózisú vakcinával, mert hat nőnél is vérrögképződés lépett fel.
Jaj de jó, hogy hozzánk meg ma érkezett 28 ezer darab ebből vacakból...
Inkâbb kimaradok az oltásbuliból.
Én is ezen csodálkozom, hogy mi ez az oltásmánia. Hiszen azt sem tudjuk, mit vált majd ki. Vagyis azt már tudjuk, hogy másnapra nagyon sokan nagyon rosszul lesznek tőle. Meg hogy a virus ellen nem véd...
Drága Orbán is az oltásokhoz viszonyit mindent, ez is egy vicc. 2 millió, kinyitnak a boltok, 4 millió, kinyitnak a szállodák, kocsmák 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!