Be vagy már oltva covid-19 ellen?
Engem ez az álszentség zavar,hogy mindenkit megmentünk meg minden élet számít.Eddig míg nem volt járvány miért nem számított? A kórházban miért hullott a vakolat,miért nem volt kifestve,,miért nem volt wc papír?
Ahogy előttem írták az ellátatlan betegekkel ki foglalkozik? Miért van különbség két beteg között?A covid a lényeg csak?
Oltásellenesek nagy kritikusnak gondolják magukat, de nem állsz össze nekik a kép és még pofáznak is büszkén. #11 erre kiváló példa.
#12 járvány van, erre állt át az eü. Ezért kéne leküzdeni a covidot, hogy normálisan működhessen.
Miért nem áll össze nektek?
Nem én soha nem is fogom. Eddig is tökéletesen el voltam nélküle.
Az oltottak 80%-a panaszkodik és mellesleg gyengélkednek azóta.
"Lám,hogy mik vannak."
A kérdés inkább az,hogy Lám,hogy mik lesznek?.
Azt meg nem tudja még senki.
Kizárt, hogy egy kamujárvány miatt oltassam magam.
Olvastam, hogy a koronavírusnak eddig 16000 féle mutációját mutatták ki. A vírusok már csak ilyenek, mutálódnak és mutálódnak. Ezt minden orvos tanulta az orvosi egyetemen. Nekik ez nem újdonság, ennek ellenére a hazug kommunikációjukkal az ellenkezőjét akarják belevésni minden naív,tudatlan ember fejébe. Ráadásul azt hazudják, hogy életveszélyes. Hát persze! Bármilyen vírus veszélyes lehet arra, akinek gyenge az immunrendszere.Ezt már a harmincas években Szent-Györgyi Albert leírta. Egy idős, beteg embert, vagy egy beteg embert egy egyébként ártalmatlan nátha is elvihet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!