Lesznek majd olyan orvosok szerintetek, akik megtagadják az oltás beadását korona ellen, de igazolást adnak arról, hogy az ember be van oltva?
Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 11:32
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
25 szavazat
2/11 A kérdező kommentje:
Ebben ne legyél ilyen biztos.
2020. okt. 23. 11:42
3/11 anonim válasza:
Aha. És utána mi lesz azokkal az orvosokkal, akik hamis papírt állítottak ki - és miattuk valaki tényleg elkapja a koronát - és meghal?
4/11 anonim válasza:
Ezt szerintem egy orvos se fogja berizikózni magának..
5/11 anonim válasza:
Miért rizikóztatnám az orvosi engedélyem mások miatt? Abszurd.
6/11 A kérdező kommentje:
Én szívesen kockára teszem az engedélyem, hogy megóvjam a szeretteimet a cyber rabszolgaságtól.
2020. okt. 23. 13:18
7/11 anonim válasza:
Először is: orvosként nem kezeljük a szeretteinket. Másodszor: nem tennéd kockára az engedélyed legalább 6 évnyi tanulás után. Hidd el. :)
8/11 anonim válasza:
Amelyik orvos beadja, az a szememben nem orvos többé. Az ilyen a pénzért ölni is képes. Tehát bérgyilkos, aki nem tájékoztatja a beteget a valódi kockázatról és a beteg írásos kérelme ellenére is beadja.
9/11 anonim válasza:
Ha találtok ilyet, szóljatok nekem is!
10/11 anonim válasza:
Remélem az orvosok többsége ezt fogja tenni, ha figyelembe veszi az esküjét, és nem akar ölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!