Ki milyen koronavírus elleni vakcinát kapott? Tapasztalt
bármi mellékhatást?
11/20 A kérdező kommentje:
Szerintem 22 évesen csak egészségügyisek kapnak.
Túrót, 23 vagyok, tegnap kaptam Szputnyik vakcinát, és csupán pollen allergiám van, mégis krónikus betegnek tituláltak emiatt.
Baloldalibb térségekben kevesebben kérik a Covid oltást, így kerültem én is előre. Nemtudom mit kell hitetlenkedni, nálunk itt Veszprém megyében dugig volt az oltópont fiatalokkal.
Tünetek eddig: fej-és izomfájdalmak, hidegrázás. Lázam eddig nem volt.
2021. ápr. 12. 13:35
Már egyáltalán nem ritka a fiatalok oltása. Pár százezer regisztrált oltatlan maradt, az idősek nagy része pedig már megkapta. Több huszonéves ismerősöm kapott már Astrát vagy Szputnyikot, ezt gyakran visszautasítják, és ha a fiatal elfogadja, ő fogja megkapni.
2021. ápr. 12. 13:39
#1 Vagyok. Tényleg megkaptam. Csütörtök este telefonált az orvosom, hogy pénteken mehetek, engem is meglepett. 30-án kell mennem megint. Osztálytársamat is hívták keddre, és a velem egyidős unokatesóm is megkapta már korábban.
2021. ápr. 12. 13:42
Ha ennyi embert megsoroztak keleti vakcinákkal, akkor én maradok a trendibb vakcináknál, ha már úgyis azt mondta a háziorvosom, hogy több százan vannak előttem.
2021. ápr. 12. 13:46
16/20 A kérdező kommentje:
Győr-Soproni vagyok Egyik prakszisban 30-as korosztályt is oltják a másikban még a 60-asokat sem.
17/20 anonim válasza:
Astra Zenecát kaptam Péntek délután, este hidegrázás, fejfájás, kar és láb fájás. éjszaka hőemelkedés. 2 napig gyengeség. ma hétfő és semmi gond.
2021. ápr. 12. 21:39
18/20 anonim válasza:
Vasárnap kaptam meg a 2. Szputnyik oltásomat és egy szimpla lokális izomláz szerű fájdalomnál a szúrás helyén semmi különösebb reakció nem volt. (20F)
2021. ápr. 13. 13:27
Pfizert kaptam pénteken brutalisan kijött a pánikbetegségem,remegek azota is, kiütéses lett a nyakam, ing a vérnyomasom. De ezekből a panikbetegség a legrosszabb pedig 5 éve nem volt tünetem.gyogyszert nem.szedek ra.
2021. ápr. 18. 09:09
Szputnyikot kaptam. A beadás (de 10) után pár perccel, bizsergett a rágóizmom, akár hosszú ideje először rágyújtottam volna. Ez 1-2 órát tartott (nekem kellemes érzés volt). Aztán mintha elvágták volna. Utána órákig semmi, aztán kezdtem érezni némi izom/izület merevséget estefele 6-7 óra körül, ami fokozódott, a fejemen is éreztem, hogy kezdek lázasodni. Aztán hol fel, hol le ment a lázam, vettem be rá algopirint, az segített. Másnap volt valamennyi hőemelkedésem, ágyban maradtam és próbáltam kialudni. Délután kb 2-3-ra a lázat sikerült is, már csak a szemem éreztem úgy, mintha ki akarna pukkadni. Még algopirin, még egy kis alvás és este 6-7-re már kutya bajom volt.
34/f vagyok.
2021. ápr. 19. 04:46
További kérdések: