Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki milyen koronavírus elleni...

Ki milyen koronavírus elleni vakcinát kapott? Tapasztalt bármi mellékhatást?

Figyelt kérdés
Ha igen milyen mellékhatást? Az oltás után mennyi idővel jött elő? És meddig tartott? Életkort is írjatok. / csak az válaszoljon aki már legalább az 1.ot megkapta/

2021. ápr. 12. 12:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szerintem 22 évesen csak egészségügyisek kapnak.
2021. ápr. 12. 13:28
 12/20 anonim ***** válasza:
93%

Túrót, 23 vagyok, tegnap kaptam Szputnyik vakcinát, és csupán pollen allergiám van, mégis krónikus betegnek tituláltak emiatt.

Baloldalibb térségekben kevesebben kérik a Covid oltást, így kerültem én is előre. Nemtudom mit kell hitetlenkedni, nálunk itt Veszprém megyében dugig volt az oltópont fiatalokkal.

Tünetek eddig: fej-és izomfájdalmak, hidegrázás. Lázam eddig nem volt.

2021. ápr. 12. 13:35
 13/20 anonim ***** válasza:
94%
Már egyáltalán nem ritka a fiatalok oltása. Pár százezer regisztrált oltatlan maradt, az idősek nagy része pedig már megkapta. Több huszonéves ismerősöm kapott már Astrát vagy Szputnyikot, ezt gyakran visszautasítják, és ha a fiatal elfogadja, ő fogja megkapni.
2021. ápr. 12. 13:39
 14/20 anonim ***** válasza:
93%
#1 Vagyok. Tényleg megkaptam. Csütörtök este telefonált az orvosom, hogy pénteken mehetek, engem is meglepett. 30-án kell mennem megint. Osztálytársamat is hívták keddre, és a velem egyidős unokatesóm is megkapta már korábban.
2021. ápr. 12. 13:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha ennyi embert megsoroztak keleti vakcinákkal, akkor én maradok a trendibb vakcináknál, ha már úgyis azt mondta a háziorvosom, hogy több százan vannak előttem.
2021. ápr. 12. 13:46
 16/20 A kérdező kommentje:
Győr-Soproni vagyok Egyik prakszisban 30-as korosztályt is oltják a másikban még a 60-asokat sem.
2021. ápr. 12. 14:05
 17/20 anonim válasza:
67%
Astra Zenecát kaptam Péntek délután, este hidegrázás, fejfájás, kar és láb fájás. éjszaka hőemelkedés. 2 napig gyengeség. ma hétfő és semmi gond.
2021. ápr. 12. 21:39
 18/20 anonim válasza:
49%
Vasárnap kaptam meg a 2. Szputnyik oltásomat és egy szimpla lokális izomláz szerű fájdalomnál a szúrás helyén semmi különösebb reakció nem volt. (20F)
2021. ápr. 13. 13:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Pfizert kaptam pénteken brutalisan kijött a pánikbetegségem,remegek azota is, kiütéses lett a nyakam, ing a vérnyomasom. De ezekből a panikbetegség a legrosszabb pedig 5 éve nem volt tünetem.gyogyszert nem.szedek ra.
2021. ápr. 18. 09:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Szputnyikot kaptam. A beadás (de 10) után pár perccel, bizsergett a rágóizmom, akár hosszú ideje először rágyújtottam volna. Ez 1-2 órát tartott (nekem kellemes érzés volt). Aztán mintha elvágták volna. Utána órákig semmi, aztán kezdtem érezni némi izom/izület merevséget estefele 6-7 óra körül, ami fokozódott, a fejemen is éreztem, hogy kezdek lázasodni. Aztán hol fel, hol le ment a lázam, vettem be rá algopirint, az segített. Másnap volt valamennyi hőemelkedésem, ágyban maradtam és próbáltam kialudni. Délután kb 2-3-ra a lázat sikerült is, már csak a szemem éreztem úgy, mintha ki akarna pukkadni. Még algopirin, még egy kis alvás és este 6-7-re már kutya bajom volt.

34/f vagyok.

2021. ápr. 19. 04:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!