Ki milyen koronavírus elleni vakcinát kapott? Tapasztalt bármi mellékhatást?
Oroszt. Pénteken kaptam, szombat reggelre begyulladt az oltás helye, egész hétvégén borogattam, most már jobb, de még mindig fáj egy kicsit.
19/L
Én is oroszt kaptam szombaton este 7-kor, és hajnali egykor, miután befeküdtem az ágyamba, hidegrázásom volt, 2 órán keresztül, 2 vastag takaró alatt :D utána hőemelkedésem is volt, ikertestvérem be is lázasodott, ő is aznap kapta. Ami durva, hogy neki is ugyanabban a percben jött elő a hidegrázása, mint nekem :D
Azóta mostmár hétfő délután van, már csak a bal karom fáj, hogyha felemelem. Illetve kijött a bal oldalamon a derékrészen egy piros volt, de az lehet, hogy csak a címke miatt volt. Összességében 2 óra hidegrázás, egy éjszaka hőemelkedés, 2 napi kari fájdalom, és 2 napig érzékeny volt a bőröm mindenre(az egész testemen), és 1 napig fájt a fejem, oltás után kb 12 órával. Persze lehet tart ez még tovább is, hiszen 2 napja kaptam az oltást, de úgy érzem holnapra már kutya bajom se lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!