Megbántátok már, hogy felvettétek a védőoltàst?
Én nagyon. 3 napja kaptam meg, az astrazeneca-t.
Én nem követtem annyira a hírekben, amit írtak róla. Meg inkább pont azóta van egyre több, egybehangzó cikk arról, hogy gyakorlatilag 100%, hogy vèrrögöt okoz.
Jó ez biztos így van, de én akkor is ideges, feszült vagyok.
Nem tudom mitől nyugodhatnék meg.
Első vagyok.
Tényleg ne olvass híreket. Az újságíróknak egy céljuk van és ez az hogy minél többen látogassák a híroldalukat. Ezért képesek a legkisebb hírecskéből is szenzációt csinálni és nagy feneket keríteni a dolgoknak.
Tényleg azt hiszed hogy az EU kiakarja pusztítani az embereket? Vagy hogy az OGYÉI-nek az a dolga hogy ritkítsa az állampolgárokat? Komolyan nem értem mi folyik a fejedben.
Nem lesz semmi gond, adasd be. Ráadásul 3 hónap múlva kell menni a második adagért, addig rengeteg minden történhet. 3 hónap lett a COVID világjárvány, vagy 3 hónap alatt oltottak be 2,5 millió embert, stb. Rengeteg idő.
Nézd én szputnyikot fogok kapni. Arról még annyit sem lehet tudni, mint az AstraZenaca-ról. Ezt még az EMA sem fogadta el, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!