Megbántátok a fogszabályozót?
Én azt bánom H gyerekkoromban nem lett.
Pont azért kellett kihúzni elöl egy fogamat S feonöttként fogszabiznom.
Csináltassatok nyugodtan.
Ajánlom mindenkinek.
Nem bántam meg, ugyanis utána nagyon szép és rendezett lett a fogsorom.
Még gyerekkoromban volt 2 és fél évig, és bár egy szenvedés volt, a végeredmény magáért beszél.
Szóval csináltassátok meg, tényleg megéri :)
Nekem a legnagyobb "macera" felnőttként azt hallgatni másoktól, hogy nekük is volt gyerekkorukba, de az ingyen volt :D
Amúgy én egyáltalán nem bánom most rászánni az időt és a pénzt, szeptember óta van, fent lesz még egy jó darabig. 27N
Nekem 6 évig volt fent,és megbántam.
Kicsi fogsorom volt, bizonyos fogak nem voltak a helyükön, konkrétan a szájpadlásomból varázsolták elő a sebészek és a fogszabályzó orvosom, de ehhez az kellett H kihúzott pár olyan fogat ami a fogszabályzó orvosom szerint nem fontos fog.
Egy baj van, olyan sokáig Bt rajtam S fogszabályzó hogy elkezdett eltűnni bizonyos fogaimnak a foggyökere. Előbb utóbb elvesztek emiatt egy pár fogat.
Ez lehet azért van mert nagyon nagy tehernek voltak kitéve 6 évig folyamatos feszites és valószínűleg fogszabályozo mellett rohad.t nehéz a fogakat tisztítani.
Szóval nagyon figyeljetek a fogatok tisztaságára ,nagyon fontos a fogselyem használta
Én majd megszakadtam annyira próbáltam tisztítás de még így is sokáig gyulladt volt az inyem egy két fognál.
Én kétszer meggondolom ha lesz gyerekem, csináltatok e neki fogszabályzást. Akárki akármit mond meg mindig gyerekcipőben jár a fogszabályzás, inkább a pénzre mennek. De évek múlva jönnek majd elő a problèmák.
Szóval nekem. Így 10 évvel később ott tartok, hogy elől két fogam egyszer el fogom veszeteni.
És ugye régen még két fogamat kihúzták
Tehát egyszerűbbkett volna azt a két fogat eltávolítani amiknek helyet csinált az orvosom
LigR
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!