Fogszabályzó 18 éves kor felett mennyibe kerül? *kép*
Sziasztok! 18 éves leszek, sajnos az államilag támogatottból ki fogok esni. A fogaim így néznek ki:
Felül ennyi van eltorlódva, hátul a többi tökéletesen helyezkedik el. Alul sajnos nincs meg a két hatos fogam, emiatt alul az elsők szintén így egymáson, bal oldalt pedig picit hátrébb csúsztak egy fog hiánya miatt. A bölcsességfogamat oda tudnánk húzni a helyére, így nem kellene fogpótlás. Akinek van ebben egy kis tapasztalata, le tudná írni kb. mennyibe kerülne az also-felső sor magánba? Saját tapasztalatot is írhattok, előre is köszönöm, hogy szántok rám időt és segítettek!
Nekem 200 volt (önligírozó állandó + utána lévő éjjeli) fogívenként.
Egyébként tényleg szép fogsorod van, legalábbis szerintem. Én ennyit nem költenék ilyen fogsorokra, de te tudod.
ne nevettesd már ki magad, szerintem az emberek nagy része örülne, ha így néznének ki a fogai :D
Felesleges kitenni magad szenvedésnek (mert nem elhanyagolható dolgokkal jár) + jelentős kiadásnak.
na miért lettem lepontozva? A hagyományos fém kb 150 alul 150 felül. Kezelések alsóhangon 10/ alkalom. Levenni, feltenni stb. Keveset is mondtam.
Olcsóbban jönnél ki héjakkal, de nem értem mi zavar igazándiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!