Ha nem voltál oltáspárti, de mégis beoltatod/oltattad magad, mi a fő oka?
Nem bízom egyiknek sem a hatékonyságában, plusz félek a mellékhatásoktól. Tehát hasonlóan vagyok, mint 8-as. Nem vagyok "új gyógyszer"-párti, ha nem oltásról van szó, akkor sem szívesen szednék be olyat, amit most fejlesztettek és alig teszteltek.
Viszont a családtagjaim már napi szinten rágják a fülemet, nagyon fárasztó, pedig engem nem igaz, hogy ki mit csinál, oltat-e vagy sem. Végső soron ha nem elég hatékony pl. új mutációkkal szemben, akkor tök mindegy, hogy oltottak vagy sem. A mellékhatások aggasztanak, de megpróbálok olyan választani, ami a legbiztonságosabbnak tűnik.
Nem látom semmi értelmét, hogy oltakozzak, de belekényszerülök, pedig inkább átesnék a covidon.
Egyszerűen azért, mert ahol dolgozom, ott hetente tesztelnek és már háromszor kellett tíz nap háziőrizetbe vonulni fals pozitív teszt miatt. Egyszer sem volt semmi bajom, csak a teszt lett pozitív. Ez azon túl, hogy igen jelentős bevételkiesést okozott, megőrjít. Nem bírnák ki mégegyszer tíz napot bezárva, mert ez olyan szintű kínzás, amit nem érdemel meg egy ember. Egyértelműen tudom, hogy kamu az egész, de ha kapok oltásigazolványt, akkor nem leszek kitéve ennek.
És ezek után mondja valaki, hogy nem zsarolás az egész!
Én egészen márciusig nem vettem komolyan az egészet, de aztán a keresztapám és később a legjobb haverom lábbal előre jöttek ki az intenzívről :/
Eléggé átértékeltem a dolgokat azóta.
#15-ös nálunk is ez volt amúgy. Addig sok kolléga úgy tartott a dolgoktól, de aztán meghalt egy középkorú volt kolléga, meg pár idősebb hozzátartozó..
Nem mondom amúgy, hogy egészséges lett volna, de ha nincs ez, akkor ilyen panaszokkal még lehet 20 évig is elélt volna..
#18 Valamennyire igazad van.. Nálunk tényleg eleve rosszak voltak már a halálozási adatok és nem kerítettek neki nagy feneket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!