Torokfajas Covid oltas?
Figyelt kérdés
Holnap lenne idopontom covid oltasra, mara viszont kisse megfajdult a torkom, kivsit piros is.
Igy beolthatnak?
2021. ápr. 7. 16:04
31/33 anonim válasza:
Nekem nem ígértek Astrát :)
Reméljük, túl vagy a reakciókon.
Egyenlőre a helye fáj, semmi különös. :)
32/33 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy baj lesz.
Legyen keznel fajdalomatcsillapito.
2021. ápr. 10. 15:53
33/33 anonim válasza:
Nekem is két napja fájt már a torkom, és a fejem is, mondtam a dokinak, de simán beadta az Astrát. Péntek du. 4-kor kaptam, hajnali háromkor felébredtem, hogy hőhullámaim vannak, és nehezebben kapok levegőt, ez kb. 1 órán át tartott. Utána még két napig 37,5 hőemelkedés, izomfájdalom, egy napon át erős fejfájás. Hétfőre már semmi bajom nincs, csak az oltás helye sajog, azt érdemes lett volna jegelni, mert kicsit be is dagadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!