Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Torokfájás, száraz köhögés....

Torokfájás, száraz köhögés. Gyanakodhatok covidra?

Figyelt kérdés

Pár napja száraz köhögésem van és fáj a torkom. Nem fáj a fejem, semmi egyéb covid tünetem nincs. Persze lehet szimpla megfázás is, de ilyenkor, amikor tetőzik a járvány, nyilván megfordul a fejemben.

Van akinek esetleg csak ilyen tünetei voltak?

2021. márc. 30. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy gyanakodhatsz. Van akinek csak náthaszerű tünetei vannak.
2021. márc. 30. 15:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp kezeld magad covidosként, amíg az ellenkezője ki nem derül.
2021. márc. 30. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ma lett pozitív a tesztem.

Szombat óta érzek tüneteket: először torokfájás, hidegrázás, majd köhögés (nekem száraz köhögésem van de néha felszakad trutyi), lázas nem voltam, csak egyszer volt hőemelkedésem, nem érzem gyengének magam.A fejem tegnap óta fáj, szagokat és ízeket érzek, a pulzusom sajnos 100 felett van, ami duplája az én normál értékemnek. Jobbulást!

2021. márc. 30. 15:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Pozitív lett a tesztem. Egyelőre nem változtak a tüneteim. Köhögés és torokfájás. Remélem nem lesz rosszabb.
2021. márc. 31. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Harmas valaszolo vagyok. Jobbulast! En nagyon sok olajos magvat eszek most, megemeltem a vitaminokat es sok mezes teat iszok. Neha 1-1 aspirint bevehetsz
2021. márc. 31. 16:43
 6/8 anonim ***** válasza:
C és D vitamint dögivel, cinket is. Ne sajnáld a napi 4-6x1 gramm C-t és a 8-10ezer D-t se ebben az időszakban! Jobbulást!
2021. márc. 31. 17:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. márc. 31. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:
A vitaminok jók, de az orvosodat kérdezd az adagolásról! Faviripavirt nem írt fel?
2021. márc. 31. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!