Nem tudok aludni a kohogestol, mitol van ez?
Figyelt kérdés
Eddig semmi gond nem volt de most hogy lefekudtem aludni kohognom kell, ingerem van ra es ez miatt nem tudok aludni, pár oraja kinlodok már, mitol lehet ez a száraz köhögés? A semmibol jött.2021. febr. 5. 03:01
1/7 anonim válasza:
Új párnával, plüssel akármivel alszok? Habolyan hirtelen jött nem tudom, de nekem van egy párnaként használt plüssöm, ha picit megfázom rögtön fuldoklom a köhögéstől ha a közelemben van.
Persze mas is lehet ami ágyközelben van és inkább a szőrös dolgokra gondolok. Ruhadarab a széken vagy szőnyeg ami új vagy nemott volt.
Vagy egyszerűen lefogsz betegedni
4/7 anonim válasza:
Hívd fel a háziorvost. Egy covid teszt a minimum.
5/7 anonim válasza:
Ugyanazt gondolom, mint az előttem szóló. Lehet, elkaptad a vírust.
6/7 anonim válasza:
De ne menj be a körzetihez, csak telefonon keresd meg, ha még mindig köhögsz.
7/7 anonim válasza:
Ugyan már! Én minden télen nagyon köhögök 1-2 hétig, aztán elmúlik. Ez 5 évvel ezelőtt is így volt amikor a kovid nem is létezett.
Jobb ha nem hívja fel az orvost a kérdező, mert ha tesztelik és pozitív lesz, akkor az egy házban vele élő családtagokat is bezárják 2 hétre. Kérdező várj szépen 1-2 hetet és elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!