Ma értesítettek hogy mehetek Astra Zeneca oltásra holnap. Nyilván felveszem. 22(F) bármiféle betegség nélkül. Hogy lehet az hogy sorra kerültem ?
Nem engem kerdeztel utolso, de az alabbi linken talasz egy letoltheto dokumentumot (az EMA Kockazatertekelo Bizottsaga adta ki), ami szerint 20 milliobol 269 esetben fordult elo verrogkepzodes.
@42
Ez nem az össz. vérrögképződéses esetek száma?
Csak mert azzal kapcsolatban nincs semmilyen összefüggés, az ilyen esetek száma nem volt nagyobb, mint a sima, ilyen mértékű mintában,
csak ennek a bizonyos ritka vérrögképződésé.
3 “gyakran”
200/20.000.000=0,00001% és az sem biztos hogy minddel van összefüggés. Azért na.
Nyilván ha és ahanynal van összefüggés azt nem vigasztalja de egyelőre nagyobb esélyed van kb bármi masba belehalni.
nos megkaptam.
22 éves férfi, egészséges / sportos 0 betegség 185cm 74kg
12:00-kor.
Aznap este 20:00 körül 30 perc folyamatos hidegrázás.
Ezt követően láz fel 38.5-ig.
Nagyon éhes lettem, viszont úgy éreztem nem bírok semmit megenni mert kihányom.
Nem vettem be semmit, egy hideg zuhany volt elalvás próbálkozás előtt.
Előbb utóbb valahogy sikerült.
Másnap délig fájt a fejem, láz már enyhe volt.
Bevetem egy Advilt és kb. ezzel zártam a sztorit délutánra már jól voltam.
Nem mondom hogy nagy élmény de ki lehet bírni, az biztos hogy érdemes előtte kialudni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!