Véleményetek szerint a COVID-ot kaptam el, vagy pedig nátha, influenza állhat a háttérben, esetleg más betegség?
A tüneteim:
- lázzal kezdődött (38 C)
- a láz mellett az első napokban ugyancsak volt száraz köhögés, de nem túl sok, naponta köhögök összesen vagy 20-30-at, nem többet
- az első két nap ezekkel a tünetekkel telt, majd a láz lement, 37.5 C-ra
- eddig melegem is volt sokszor a láz miatt, aztán a harmadik naptól már hidegrázás kezdődött, sapkát, sálat kellett feltenni a lakásban
- szintén harmadik naptól elkezdett fájni a felsőtestemen a bőr, kellemetlen ha hozzáér a ruha, háton, mellkason, vállon, felkarokon, és még érdekes módon a fejtetőn is (lehet hogy agyamra ment a vírus?), talán valamilyen vitamin hiánya idéz elő hasonló bőr érzékenységet, ha jól tudom B1
- az ízeket sem érzem annyira, furcsa ízű a kávé, több cukrot kellett beletennem, hogy elfogadható legyen, a leves is kissé furcsa ízű, leginkább csak a borsot érzem benne
nos, szerintetek milyen betegség lehet a szimptómák alapján?
hívd fel a háziorvost, majd ő diagnosztizálja.
jobbulást kívánok!
Lehet korona meg más is. Ezt így csípőből meg nem mondja neked senki. A covidnak van vagy 90 tünete a hajhullástól a fogyásig, szal az is lehet simán de nem biztos, csak ha teszteled.
Szia!
Szerintem ez covid lesz.
Én megúsztam enyhébb tünetekkel viszont az ízeket furcsán érzékelem még mindig
Értem :/ és milyen tünetekre lehet még vajon számítani az idő előrehaladtával?
mit szedjek be? lényegében csak algopirin injekcióm van itthon, meg Zaldiar, amik talán szóba jöhetnek
Értem, nekem egyelőre még mindig ezek a tüneteim vannak:
- láz, 38,5 fok
- köhögés már nincs, van viszont enyhe fejfájás
- viszont a felsőtestemen nagyon fáj a bőr, ha surlódik rajta a ruha, a pizsama, hát csillagokat látok, ugyanakkor elváltozás nincs a bőrön
- az ízeket kevésbé érzem, de azért érezni valamit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!