Háziorvoson kívül hogyan lehet oltáshoz jutni?
Figyelt kérdés
56 éves, magas vérnyomással küzdő vagyok. A háziorvos többszörös megkeresésemre se tudott még egy nagyjáboli időt se mondani, hogy mikor kerülök sorra. Mondtam neki, hogy nem válogatok, bármelyik jó. 2 hét alatt 4x kerestem, nem kaptam konkrét választ, miközben kollégáim nagy része (vannak bőven 30-40 évesek is köztük), valamint a családomból is már az egészséges 40 évesek már megkapták az oltást. Mit lehet ilyenkor tenni? Én vagyok a peches, és a mi körzetünkben az emberek 90%a 80+, krónikus beteg, cukorbeteg, szervtranszplantált ember vagy a háziorvos a lusta dög? Utóbbi esetben nincs valamilyen központi információs vonal, vagy valamilyen felület, ahol le tudnám adni az igényemet?2021. ápr. 6. 18:25
11/11 A kérdező kommentje:
Frissítés: Azóta se történt semmi :-)
Kíváncsi vagyok, hogy alakul.
2021. ápr. 9. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!