Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi van, ha a háziorvosom nem...

Mi van, ha a háziorvosom nem hajlandó kiírni tesztre, mert nem vagyok lázas, de sok tünetem megvan?

Figyelt kérdés

- Durva levertség

- Száraz köhögés

- Szagokat egyáltalán nem érzek...

Kiírt péntekig táppénzre és igyak forró teát sok citromlével, és ez csak influenza maximum.

2021. márc. 18. 08:57
1 2
 1/12 anonim válasza:
25%
Mert ìgy van. Jol tette az orvos
2021. márc. 18. 08:59
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
nem parázd túl.... a dokiknak el kell számolniuk minden teszttel, ha túl sok indok nélküli tesztet rendelnek, annak orbitális leb*szás a vége.
2021. márc. 18. 09:03
 3/12 anonim ***** válasza:
23%
Hol van az a sok tünet?
2021. márc. 18. 09:53
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Ez nagyon covidnak tűnik, főleg a szaglásvesztés miatt. Nem értem az orvost, nem mindenki lázas covidosan...

Maradj otthon amíg teljesen meg nem gyógyulsz, mást nem nagyon tudsz tenni (azon kívül hogy csináltatsz egy tesztet magánban, de az meg drága). Legalább ezt próbáld meg elérni a háziorvosnál, hogy tovább kiírjon táppénzre.

Jobbulást!

2021. márc. 18. 10:46
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Biztos, hogy covidos vagy. Szakmaiatlan a háziorvos, vagy csak nem érdekli az egész.
2021. márc. 18. 17:16
 6/12 anonim ***** válasza:
30%

"Szakmaiatlan a háziorvos"

Az miaz?

2021. márc. 18. 17:31
 7/12 anonim ***** válasza:
54%

Mellé nyúltam, ez a rész le maradt.

"Biztos, hogy covidos vagy."

Miért is? Látatlanban? Teszt, és vizsgálat nélkül?

Már egy anonim oldalon való bemondás alapján is lehet DIAGNOSZTIZÁLNI?

Mert te éppen azt csináltad.

Szerintem terjeszd fel Nobel díjra az eljárásodat.

#6 voltam, #5-re reagáltam.

2021. márc. 18. 17:37
 8/12 anonim ***** válasza:
62%
6: Hozzá nem értő, inkompetens
2021. márc. 18. 17:37
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
Értem amit mondasz, a PCR teszt a biztos, amit a háziorvos nemtörődömségből elmulasztott megkérni. De igencsak valószínű, hogy ez Covid-19 fertőzés, mivel nagyjából az összes olyan tünetet felsorolta a kérdező, ami alapján a blikkdiagnózis a covid. Influenzajárvány idén nagyjából elmaradt, a maszkhasználat és a szigorítások miatt. És inkompetens, szakmaiatlan állítás az, hogy ha nincs láz, nincs covid. Ha a tüneteid rosszabbodnak hívd újra a háziorvost, egyébként jobbulást és ne nagyon menj társaságba.
2021. márc. 18. 17:46
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

#5, és #8!

Úgy látom, nem igazán vagy képben az orvosokkal kapcsolatban.

A háziorvos is szakorvos, úgy konkrétan háziorvosi szakorvosi vizsgát kell tennie.

Ez azt jelenti, hogy minden szakterületen kell hogy legyen valamilyen mértékű ismerete, de nem konkrétan egy szakra szakosodik.

A válaszaid alapján te úgy gondolod, hogy van egy fehér köpenyes sarlatán, kókler kuruzsló a rendelőben, aki csak az állandó gyógyszereket írja fel, kiír táppénzre, és elküld szakrendelésre.

Azt hiszem, hogy a többi leendő, (és már praktizáló) háziorvos szakorvos nevében is jogosan kérem ki magamnak ezt a hangnemet.

Ha nem tudsz a kérdésre érdemben válaszolni, akkor inkább ne koptasd a billentyűzetet.

2021. márc. 18. 17:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!