Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki kapott itt már vakcinát?

Ki kapott itt már vakcinát?

Figyelt kérdés
Illetve milyet és fiatalok 20 év alatt kapta már valaki? Vagy ismer olyat? Köszi...

2021. ápr. 5. 23:51
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

36:

Nem téged szidlak, hanem a következetlen rendszert. Az általam ismert 18 éves makkegészséges, közeli rokon, tudnám ha valami betegsége lenne. És nem is protekciós.

Te írtál egy lehetséges okot, szerintem ez általánossagban nem lehet igaz. Egymásnak ellentmondó informaciókat hallani sokfelől, valószínűleg mindenhol más a helyzet.

2021. ápr. 8. 15:51
 42/47 anonim ***** válasza:

41

Nem lehet, különböző háziorvosnál vannak?

2021. ápr. 8. 16:26
 43/47 anonim ***** válasza:

42:

Nem, ugyanannál van, sokadszorra írom le. Máshonnan is hallok hasonlókat, de ez az egy biztos, hogy így van.

Egyébként a miénknél azt mondta az asszisztens, hogy ők életkor szerint mennek, ők a hatvanas években születetteknél tartanak.

2021. ápr. 8. 16:29
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Én arra gondolok hogy azért kaptuk meg fiatalon ilyen hamar mert kis létszámú vidéki település, viszonylag kevés regisztrálttal.. Vagy túl sokan utasították vissza és így kerültünk sorra. Mondjuk én a modernát kaptam, hogy ezt ha elutasította valaki miért tette azt nemtudom. De végülis ismerek olyat aki kijelentette hogy őt csak a szputnyikkal olthatják, szóval ki tudja..
2021. ápr. 8. 21:42
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

44:

Itt Budapesten is sok huszonéves ismerősöm megkapta, nyilvan mas háziorvosoknál. A Modernát nem hinném, hogy visszautasítanák, sőt azt máshol elsősorban az idős krónikus betegeknek tartogatják, mert nem kell menni oltópontra, ugyanakkor nagyon hatékony.

2021. ápr. 8. 23:10
 46/47 anonim ***** válasza:
89%

21 éves vagyok regisztráltam az oltásra hívott is a doki úgy 1 hete de nem kaphattam meg se az Astra-t se a szputnyikot mert krónikus betegségem jelenleg aktív. Így várnom kell más oltóanyagra remélhetőleg Pfizert kapok, házi orvos elmondása alapján akár a jövőhéten.

Húgom 19 éves ő megkapta Astra-t ő is regisztrált, semmi baja nem volt csak ami az influenza elleni után szokott lenni, fájt a karja 1-2napig (mi minden évben oltatjuk magunkat az egész család). Apu kifekudt tőle elég rendesen az 1.nap 2.nap jobban volt 3.nap megint javult de kellett neki úgy 5-6nap mire teljesen jól lett. Anyunak semmi baja nem volt utána azt mondta néha elkapja a hidegrázás napközben és ennyi ezt még ma is mondta, meg azt mondta hogy teljesen kibirható, az influenza sokkal rosszabb volt. Mindannyian astrat kaptak.

Alig, esetleg jó indulattal 500fős nagyon vidéki településről van szó borsodmegyében :)

Oltás elleneseknek:

Nem fognak kinyirni az orvosok/tudósok, nem lesz semmi bajod 10-20 év múlva. A cigitől, piától, silány élelmiszertől, városi szmogtól sokkal hamarabb lehet bajod. Aki oltás ellenes maradjon már csendben, ez most nem rólatok szól nem akarod magad beoltatni maradj csendben és ne reklámozd a hulyeseged. Előbb utóbb mindenkinek be kell magát oltania ezt el kell fogadni, számtalan kötelező oltást kaptunk életünk során előbb utóbb ez is az lesz. Ne hogy már miattatok a többség ne élje a régi életét meg haljon éhen. Keressétek inkább a maszkotokban a nem létező férgeket és ne nyilvánosan vész madárkodjatok meg saját nyomorotoknak örüljetek!!! Ez nem egy világvége film ne hogy már elhiddjétek... Ez a valóság és lesz megoldás és hamarosan minden a régi lesz akár mennyire is nem akarjátok!

Senki ne féljen a vakcináktól hiteles forrásból tájékozódjatok ne ilyen noname oldalakról meg facebookról meg Marika nénitől...

2021. ápr. 11. 00:45
 47/47 A kérdező kommentje:
Utolsó! Adlak!!!!
2021. ápr. 11. 01:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!