Ki kapott itt már vakcinát?
Figyelt kérdés
Illetve milyet és fiatalok 20 év alatt kapta már valaki? Vagy ismer olyat? Köszi...2021. ápr. 5. 23:51
21/47 anonim válasza:
30 eves no vagyok, Pfizert kaptam, picit fajt a karom 2 napig, amugy se hoemelkedes se semmi.
22/47 anonim válasza:
Én 21 évesen ma kaptam AstraZeneca-t
23/47 anonim válasza:
hogy kaphattak a huszonévesek oltást már, mikor most kezdik el az 30-50 közöttieket oltani?
24/47 anonim válasza:
A háziorvosom üzent, hogy már több oltást nem fog kapni, így aki regisztrált a településről, azt beoltja.
25/47 anonim válasza:
Részemről úgy, hogy olyan területen dolgoznak #20-as vagyok, és 24 éves
26/47 anonim válasza:
És ha orvos vagy, te orvosként ajanlod?
27/47 anonim válasza:
Én 28 éves vagyok, tegnap kaptam meg az első szputnyikot. Estére belázasodtam, de 38.1nél nem ment feljebb. Emellett gyengének érzem magam, fejfájás, ízületi fájdalom amit még tapasztalok. Most 37.6ot mértem. Elvileg ezek az influenza szerű tünetek a leggyakoribb mellékhatások az orosz vakcinánál.
28/47 anonim válasza:
Előző vagyok, a karom illetve az oltás helye is elég érzékeny, kicsit fáj is.
29/47 anonim válasza:
34 vagyok, még nem kaptam. Ismerek 60 felettieket, akik az elején regisztráltak, de nem kaptak, meg 18 évest és egy csomó huszonévest, aki kapott. Teljesen random megy ez, még azonos háziorvosnál is.
30/47 anonim válasza:
19, Szputnyikot kaptam, kicsit gyengének éreztem magam első este és a karom 3 napig fájt. Az ismeretségi körömben csak egy közszolgálatisról tudok, aki velem egy korú és megkapta, de engem is azért oltottak, mert egy háztartásban élek olyannal, aki immunszuppresszív kezelés előtt áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!