Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki kapott itt már vakcinát?

Ki kapott itt már vakcinát?

Figyelt kérdés
Illetve milyet és fiatalok 20 év alatt kapta már valaki? Vagy ismer olyat? Köszi...

2021. ápr. 5. 23:51
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
78%

21 éves vagyok, ma kaptam az első Szputnyikot. Miért?

Mert ahogy valaki korábban írta, itt is ment az idősek részéről az elutasítás (az orvos mondta, mert kíváncsiságból én is megkérdeztem, hogy kerültem a listára), hogy orosz az nekik nem kell. Szerintem nagyon is jól teszik, hogy ilyenkor nem a kukába megy az oltóanyag, hanem beadják másnak, aki elfogadja. Miért baj, ha megkapja egy huszonéves azt, amit egyébként először az idősnek ajánlottak fel, de neki nem kellett?

2021. ápr. 7. 23:08
 32/47 anonim ***** válasza:

16/31 vagyok.

Én 23 évesen azérr kaptam mert krónikus vagyok.

De szerintm ez teljesen orvos függő, ahol én lakom, van olyan hogy a makk egésséges 22 évest is beoltották, s van olyan a 70 éves szív és vérnyomásos nagyszüleimet meg még nem🤨🤨

2021. ápr. 7. 23:13
 33/47 anonim ***** válasza:
65%

31:

Pl. az a baj, hogy 30-60 között a legtöbb regisztráltat meg sem kérdezték, te meg megkaptad. Persze, lehet így is, de akkor legyen vlaami rendszer benne, mondják, hogy abc rendben hívnak, ha nem kor alapján, de ezcígy teljesen random.

2021. ápr. 8. 08:09
 34/47 anonim ***** válasza:
50%
#33, elvileg így tesznek, csak körzeten belül. Azt simán elhiszem, hogy pont a #31 válaszoló körzetében az idősebbek mind elutasították a Sputnikot, ezért kapta meg ő. A te körzetedben meg mindenki elfogadja, ezért nem jutott még neked.
2021. ápr. 8. 08:12
 35/47 anonim ***** válasza:

34:

Egyrészt azért nincs ilyen összefüggés, mert a Szputnyikot oltóponton adják, ahogy a Pfizert is. Masrészt rengeteg példát tudok, ahol ugynaazon körzetben két ember közül a fiatalabb kapott. Pl. a legfiatalabb kait ismerek, és nem protekciós, 18 évesen kapott, méghozzá AZ-t, míg a saját 29 éves nővére ugynott ugyanazzal a lakcímmel még nem kapott.

2021. ápr. 8. 08:17
 36/47 anonim ***** válasza:
63%
Hiába szidsz burkoltan, az van, amit a 34-es írt. Az oltópontra a háziorvosok a nekik kiküldött listáról küldik be az embereket, több orvos, több körzetből. És igen, nálunk nagy volt az elutasítás, máshol meg nem. De örülök, hogy még én vagyok a hibás, mert máshol meg más a helyzet. Igen, biztos olyan doki is van, akinél pénzzel előre kerülsz (jelzem, én nem fizettem, ne hidd el, ha nem akarod), de majd nem fogom elfogadni a felajánlott oltást, mert valaki a gyakorin azt írta, hogy állítólag a fiatalabb testvér kapta és az idősebbnek nem jutott? Azt már meg sem említem, hogy mi van, ha az általad bőszen emlegetett 18 évesnek van valami betegsége, amit nem feltétlen kötöttek az orrodra?
2021. ápr. 8. 12:51
 37/47 anonim ***** válasza:
0%

Ja és egyébként mutass egy hiteles statisztikát arról, hogy a LEGTÖBB (ha már mennyiségekkel dobálózol) 30-60 év köztit nem kérdezték meg!

Mert az, hogy a te körzetedben (állítólag) így történt, nem országos, általánosan jellemző hozzáállás. Ez csak egy állítás. Ugyanannyit ér, mint az, ha én meg azt mondom, hogy az oltópont tele volt az általad említett korosztállyal (ami tényleg így is volt - vagy mindenki nagyon jól tartotta magát és 70 évesen 40-nek látszott).

2021. ápr. 8. 12:54
 38/47 anonim ***** válasza:
Én a 18-as válaszoló vagyok és szerintem nincs értelme egymásbak esni. Én is felhívtam a háziorvosom és annak ellenére, hogy 10 éve autoimmun beteg vagyok és strokeom volt nem vagyok regisztrálva betegként az OEPnel. Erre a dokim annyit mondott, hogy van ilyen, olyat is látott a listán, akinek meg semmi baja. Erről nem tehetnek se az itteni kommentelők, se az orvosok, ne esetek ezért egymásnak.
2021. ápr. 8. 13:06
 39/47 A kérdező kommentje:
Közben kaptam a hírt,hogy kapom én is a modernát 19évesen! Az jó oltás,fogadjam el?
2021. ápr. 8. 15:27
 40/47 anonim ***** válasza:
Persze, az ugyanaz mint a Pfitzer, csak más gyártja. Naná hogy fogadd el :-) Hacsak nem félsz, hogy hatalmába kerít Bill Gates a vakcinában levő 5G-csipen keresztül.
2021. ápr. 8. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!