Ki kapott itt már vakcinát?
Figyelt kérdés
Illetve milyet és fiatalok 20 év alatt kapta már valaki? Vagy ismer olyat? Köszi...2021. ápr. 5. 23:51
11/47 A kérdező kommentje:
Oltásellenesek taka van
2021. ápr. 6. 08:44
12/47 anonim válasza:
Nagyszüleim(75+) kínait kaptak, már a 2.adagot is nem volt semmi mellékhatás. Mamámnak fájt a keze az első után aznap, de hazaérve rögtön ment kertészkedni.
Szüleim AZ-t kaptak náluk fejfájás, hidegrázás de órákban mérhető.
20-as korosztályból is ismerek (barátok) akik egészségügyisek ők Pfizert kaptak szintén semmi.
Ha végre sorra kerülök jelentkezek a tapasztalatokkal(bár szerintem még a kanyarban se vagyok, meglátjuk!)
13/47 anonim válasza:
akkor ne igy tedd fel a kerdest nagyokos!
14/47 anonim válasza:
az is mese, hogy az oltas majd megvéd. arra mi a bizonyotek? ja semmi.
15/47 anonim válasza:
#14, statisztikai módszerekről hallottál már?
16/47 anonim válasza:
Igaz elmúltam 20 éves, de éb ma kaptam oltást. Apró mellékhatások vannak eddig csak.
23f
18/47 anonim válasza:
Akik megkapták meg tudnák írni, hogy hol laknak? Mert Budapesten lakok és van olyan barátom, aki fiatalabb és már kapott oltást és semmi baja, én meg 20-as stroke túlélő vagyok és még a kutya nem keresett, hogy beoltana. :D
19/47 anonim válasza:
18, még csak az sem döntő, hol laksz. Nálunk a lakótelepen (Zeg) a nyugdíjasok egymást hülyítik, és senki nem fogadta el a Szputnyikot a háziorvosomnál, hétvégén így lett oltva egy rakás 30-40 éves.
20/47 anonim válasza:
Mert aki meghalt már nem tud írni ide. Én amúgy megkaptam 2 hónapja a Pfizert mert orvos vagyok. Semmi bajom nem volt, a szokásos fáradtság, kicsi larfájdalmon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!