Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért az oltottak félnek a...

Miért az oltottak félnek a legjobban?

Figyelt kérdés
Be vannak oltva, mégiscolyan szinten rettegnek, mintha kb semmilyen védelemben nem bíznának. Akkor minek oltattak ha továbbra is rettegnek, meg agitálnak másokat is hogy oltassanak? Hogy mások is velük rettegjenek oltás után is? Mitől félnek ennyire az oltottak?
2021. ápr. 4. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 A kérdező kommentje:
20-as micsoda? Emberi jog hogy aki akar oltat, aki nem akar az nem oltat! Amúgy a Tb miért is van?
2021. ápr. 4. 16:58
 22/82 anonim ***** válasza:
36%

Beadattam az oltást. És én speciel nyugodtabb vagyok, mint oltás előtt. De:

Mivel egyik oltás sem ad 100%-os védelmet, így nyilván szeretném, hogy ha a többi ember is gondolná másokra és badatná, hogy ezáltal csökkenjen a járvány terjedése és még kisebb eséllyel kapjam el és dögöjek bele.

2. Hiába vagyok én védett, ha a többi ember nem az, és napi 250-300 a halálozás, így nem lehet nyitás tervezni és visszatérni a normál kerékvágásba, pedig én már nagyon szeretném.

2021. ápr. 4. 16:59
 23/82 anonim ***** válasza:
32%
Attól félek hogy az oltásellenes konteóhívők miatt sokára fog visszatérni a normális élet, és feleslegesen terhelni fogják a korházakat, és esetleg ellátás hiánya érhet miattuk non-covid betegség esetében. Meg tb pazarlás is ha valaki annyira agymosott, hogy inkább a lélegeztetőt választja
2021. ápr. 4. 16:59
 24/82 anonim ***** válasza:
77%

17-es vagyok.

Engem pl. a családom piszkálgatott, hogy jaj ne menjél Budapestre mert megölsz minket. Durván tudják tolni, de nyilván nem fogok remeteként élni és ők is ugyanúgy mennek mindenhova, de jobb abba belekötni, aki nem helyben megy ide vagy oda.

2021. ápr. 4. 17:00
 25/82 anonim ***** válasza:
83%

Akkor az alkoholista és drogos és egyéb szenvedélybeteg is fizesse magának ilyen alapon a kezelést hisz ő okozta magának a bajt úgymond és ne már az én adómból kezeljék ennyi erővel🤦‍♂️🤦‍♂️

Van baj nem kevés👀👀

2021. ápr. 4. 17:01
 26/82 A kérdező kommentje:
22-es köszönöm a választ az érveid. Érthető, de tovább gondolva: a mutánsokkal mi lesz? Aztan: majd x havonta újra fogsz oltatni? (Előbb utóbb pénzért lesznek az oltások, ez biztos.) Védett sem vagy, csak feltételezések szerint kisebb eséllyel lesz súlyos a lefolyás. Feltételezés az szerintem nagyon kevés érv, és jobb volna ha arról is beszélnének hogy mennyi oltott került súlyos állapotba? Akár a második oltás után is.
2021. ápr. 4. 17:02
 27/82 anonim ***** válasza:
63%
26, ez szép és jó csak nem ez a valóság. A mutánsokról egyelőre senki nem tud semmit, a védettségről igen. Illetve én nagyon örülök neki, ha csak simán kevésbé lesz súlyos lefolyású, ha elkapom.
2021. ápr. 4. 17:05
 28/82 A kérdező kommentje:
27-es igen, ez teljesen érthető szempont. Nekem a feltételezésekkel van bajom. Feltételezik hogy a mutánsok ellen is védenek, feltételezik hogy nem fognak az oltottak súlyos állapotba kerülni. Mivel emberéletekről egészségről van szó, ezért a feltételezések meg számomra felelőtlenségek.
2021. ápr. 4. 17:07
 29/82 anonim ***** válasza:
66%
Igen!Van rá példa hogy oltás után lazít az emberke és elkapja a nyavalyát mert 2 hét kb mire egyáltalán némi védettsége kialakul vagy pechje van és hiába figyel akkor is elkapja.Nyilván rosszul érzi magát így szurika ide vagy oda kórházba is kerülhet ugyanúgy sajnos és ott mégjobban megfertőződik és akkor kb ugyanott van ahol elindult.Második után már erősebb a védettsége de az is ki tudja milyen szinten véd és főleg hogy meddig.Vagy lehet menni 3-4 havonta a szurikáért de nem lesz ingyen már egy idő után.Arról nem fog szólni a fáma hogy hány oltott került mégis nagyon rossz állapotba😉
2021. ápr. 4. 17:10
 30/82 A kérdező kommentje:
Most ha leírnám az ezzel kapcsolatos információkat, akkor megint nem is tudom mi lennék, de nem fehér ember. 🙃
2021. ápr. 4. 17:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!