Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért az oltottak félnek a...

Miért az oltottak félnek a legjobban?

Figyelt kérdés
Be vannak oltva, mégiscolyan szinten rettegnek, mintha kb semmilyen védelemben nem bíznának. Akkor minek oltattak ha továbbra is rettegnek, meg agitálnak másokat is hogy oltassanak? Hogy mások is velük rettegjenek oltás után is? Mitől félnek ennyire az oltottak?
2021. ápr. 4. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
41%
2021. ápr. 4. 16:42
 12/82 anonim ***** válasza:
30%
Elég érdekesen gondolkozol. Egyrészt kívülről nem tudom, hogy hogyan tudod megítélni azt, hogy az egészségügyi rendszer mikor van túlterhelve, és mikor nem, egyébként a távgyógyítás, meg ezek a dolgok, amiket említesz, is csak részben voltak és vannak az infekciókontroll miatt, másrészt azért azért is vannak, mert másra nem volt, meg nincsen rendesen kapacitás. Ezen kívül az egészségügy túlterhelődése nem pont úgy néz ki, mint ahogyan te képzeled. Minél több lélegeztetőgépen lévő beteg van, annál kevesebb túlélési esélye van minden egyes lélegeztetett betegnek, ugyanis a személyzet létszáma, munkaereje, teherbírása véges. Márpedig itt faék egyszerűségű dolgokon is el lehet csúszni. Aki lélegeztetőgépen van, annak tubus van a szervezetében. Ha valamilyen oknál fogva megáll a lélegeztetés, aminek számos oka lehet, jópár hiba típus van, vagy kifogy az oxigén a palackból (igen, van, ahol nem központi oxigént használnak ebben a mostani helyzetben), elszorítódik a cső, váladék, stb, stb, akkor ha ezt egy-két percen belül nem veszik észre, akkor a tubusból addig nem jön levegő, a tubustól a beteg a légkörből se kap, és nemes egyszerűséggel az üres tubus megfojtja, megfullad. Márpedig ezt nem is mindig olyan egyszerű észrevenni, nem mindig tartozik hozzá hangos riasztás, márpedig ha egy ápolóra 10-15 lélegeztetett beteg jut, akik ráadásul nem is föltételnül egyszerre beláthatóan helyezkednek el, nos, akkor egyáltalán nem biztos, hogy időben észreveszi, hogy valakinél hiba van.
2021. ápr. 4. 16:43
 13/82 A kérdező kommentje:
Igen, mintha a józan paraszti ész lenne az ellenség, meg a gondolkodás. Mindenben provokációt oltásellenességet látnak, és ebben kifullad a "logikájuk".
2021. ápr. 4. 16:45
 14/82 anonim ***** válasza:
54%
Persze!Mondom hogy hagyd a pcsába.....Inkább pihenj és élvezd az ünnepet hidd el jobban jársz🍠🍠🐇🐇
2021. ápr. 4. 16:48
 15/82 anonim ***** válasza:
38%
Most kaptam oltást. Magamat nem féltettem eddig sem, mert nem vagyok veszélyeztetett csoport, csak a szüleimet. Ezután hogy a családban már mindenki megkapta a 2. oltást, én pedig az elsőt már annyira se félek, mint eddig. Felőlem végig is smárolhatod az összes embert a covid intenzíven. Leszarom. :D
2021. ápr. 4. 16:51
 16/82 A kérdező kommentje:

12-es! Nos hosszú hónapokig távgyógyítás volt! Ha ezt tagadod, akkor jobb ha tovább sem olvasod amit írok. Ennek a következménye az lett, hogy sok még kezelhető betegségre fény sem derült, súlyosbodott a betegség, krónikus lett. Az emberek általános egügyi állapota a távgyógyítás miatt a béka sejhaja alá került.

Dokidat hívtad nem korona tünetekkel, válasz: szed fájdalomcsillapítót ha fáj... köszi ez kb mint anno a tvben a küldöm az energiát. Viszont tb-t fizetsz de nem kaptál érte cserébe ló.rt sem. Menj magánba. És aki nem tehette és pl kezdődő daganatos betegsége volt amit ha időben kezelnek akkor nem került volna rosszabb es rosszabb állapotba, majd végstádiumba? Úgyhogy ha azt mondod a korona előtti távgyógyítás nem járult hozzá nagyon nagy mértékben a jelen helyzethez (mennyien halnak meg) akkor te valami párhuzamos univerzumban élsz! Leterhelve nem voltak, hiszen szakrendelések stb sem voltak hónapokig! És ha azok lettek volna, az emberek általános egügyi állapota sem romlott volna.

2021. ápr. 4. 16:51
 17/82 anonim ***** válasza:
58%

Sajnos, aki fél az oltás után is fog.

Én mondjuk eddig is mentem mindenhova, ahova korábban is. Persze betartva a járványügyi előírásokat. Szerencsére nem is kaptam el. Közben pedig megkaptam az oltást is.

2021. ápr. 4. 16:52
 18/82 A kérdező kommentje:
Féljen, ha neki az a "jó", de akkor miért oltatott az aki oltás után is fél? Mégsem bízik az oltásban?
2021. ápr. 4. 16:54
 19/82 anonim ***** válasza:
100%
A másik hiba ami jelenleg van az az hogy mielőtt beoltanak valakit nem tesztelik le és ha koronás akkor is beoltják ami sokszor igen veszélyes de ezt letojják mert spórolás megy a teszteken.Ja és az oltópontokon tömegnyomor van ami szintén kedvez a terjedésnek dehát ezt nem mondja egyik szakértő sem hogy ez veszélyes🙃
2021. ápr. 4. 16:56
 20/82 anonim ***** válasza:
30%
Amúgy egyedül a kérdés nagyon kényes volta, és sokszor már-már túlságosan megrögzött, és karótnyelten alkalmazott úgymond "etikai normák" miatt nem alkalmazzák ebben a kérdésben (legalábbis egyelőre) az úgynevezett elvárható gondosság elvét. Amennyiben nekem értékes műkincseim, aranyam, drágaköveim, stb vannak a lakásomban, és elmegyek egy biztosítóhoz arra biztosítást kötni, megfelelő zárak, megfelelő ajtó, és minősített, megfelelő színvonalú, távfelügyeletbe riasztóberendezésnek a lakásomba, házamba történő beszerelése nélkül nem fogja egyetlen biztosító se vállalni az értékeim biztosítását, még aranyáron se, mert azt fogják mondani, hiányzik az elvárható gondosság a részemről a baj megelőzésére. Ugyanezen az alapon szerintem egyáltalán nem lenne lehetetlen, és kapásból, vizsgálat elvetendő az a gyakorlat, hogy most, hogy már vannak oltások, amikor már reálisan mindenki kaphatott, aki kért, a társadalombiztosítás csakis a beoltott, vagy valamilyen egészségügyi okból nem oltóható emberek COVID megbetegedése esetén fedezze a továbbiakban a COVID miatti kezelést, aki saját döntése alapján nem kér oltást, nem védekezik, magyarul az elvárható gondosságot nem teljesíti, azoknak önköltségesnek kellene lennie a kezelésének ha mégis megfertőződnek.
2021. ápr. 4. 16:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!