Ezek a vírustagadó debilek tényleg addig röhögnek ezen az egészen, amíg el nem patkol valami hozzátartozójuk, vagy saját maguk ki nem kötnek egy kórházban?
Szóval tényleg nem értem ezeket, ennyire nincs semmi ismerősük aki elkapta volna, nem néznek híreket, vagy nem értem komolyan....
Mai történet, ismerőst vittem oltásra, én másfél hónapja átestem a covidon, otthon lábaltam ki belőle, hülye ötlet volt, kórházba kellett volna mennem.
Biztonság kedvéért rajtam maszk, ismerősön is maszk, ablak letekerve, erre mellénk kér két kis p.csa a bikájukkal autóval, és elkezdenek rajtunk röhögni...
Gondoltam tartok nekik egy kis fejtágítást, de elfordultak.
Azt nem mondom hogy szívesen megfertőztem volna őket, de nagyon megérdemelnék az ilyen kis fszfejek.
Nekem tényleg nincs érintett csaladtagom/súlyosan megbetegedett ismerősöm. Nem is vagyok rapanikolva, betartom az intézkedéseket, de nem követem hogy napi hány halott van még nem agitatorkodom.
Amúgy kórházba tényleg csak akkor szabad menni ha amúgy meghalnal. Különben a kórházban is azért halnak meg annyian, mert 2-3 hét alatt tuti osszeszedsz meg valami belső rezisztens fertőzést is...
Tökéletesen értem, hogy ahhoz, hogy éljünk, enni kell és lakni valahol, és számlát fizetni.
Tudod, ha utánanézel, hány milliárd eurot kapott az ország arra a celra, hogy te és te és a hozzád hasonló munkahelyeken dolgozók és vállalkozók ne haljanak éhen és nyugodtan, biztonságosan zárva lehessenek anélkül, hogy a lábujjukról is lerágnák a körmüket majd csődbe, és végül az utcár menjenek, nagyon meglepődnél.
Nem a vírus hibája, hogy ebből egy forintot sem láttál.
És nem a veszély tagadása és a másik lehülyézése megoldása az egyenletnek, meg a nyitás bármi áron is.
Vagy ha szerintetek igen, akkor hajrá. És nem kell majd hapogni, hogy azt hittem ez nem ilyen durva meg jaj pedig még olyan fiatal meg erős volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!