Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Helyesled, hogy a FB letiltott...

Helyesled, hogy a FB letiltott pár vírustagadó csoportot?

Figyelt kérdés

2020. szept. 25. 11:54
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagyon helyes!
Igen, de nem eleget!
Igen, de az üzemeltetőket is felelősségre vonnám!
Nem, szólásszabadság van!
80 szavazat
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
91%
Tavasszal idős embereket vittek el a vélemményük miatt a rendőrök, ezeket a hittérítőket meg le se szarják. Na erre mondom én azt, hogy undorító ami itthon folyik.
2020. szept. 25. 12:05
 2/45 anonim ***** válasza:
51%
Igen, én egyetértek és kőkeményen büntetném azokat, akik szándékosan félrevezetnek. LEnkei meg egy idióta, addig szar volt és felesleges a vitamin, amíg nem árult sajátot... ilyen ember nekem ne akarjon segíteni.
2020. szept. 25. 12:06
 3/45 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon nem mindegy, hogy vannak-e, vagy nincsenek kovetkezmenyei annak, hogy faszsagokat mond.

Ha a kovetoit veszelyezteti, nekem azzal semmi bajom, de a kovetoi a tobbi embert veszelyeztetik.

2020. szept. 25. 13:13
 4/45 A kérdező kommentje:
#3 Nekem a követőik veszélyeztetésével is van problémám, hiszen azok is emberek, csak buta, hiszékeny emberek.
2020. szept. 25. 14:18
 5/45 Ypszilon1980 ***** válasza:
58%
Helyeslem,mert felelőtlenek és sajnos sokakat megtévesztenek.
2020. szept. 25. 14:43
 6/45 anonim ***** válasza:
91%

Én a középúton vagyok, mindkét félnek van valamennyire oka mondani azt, amit állít. Pont ezért nem tartom szerencsésnek a cenzúrát, mert ha valakinek nincs igaza és erőszakkal elhallgattatjuk, akkor az gyanút ébreszt, és felveti annak a kérdését, hogy miért nem lehetett észérvekkel bebizonyítani az ellenkezőjét, miért kellett diktatórikus módszerekhez folyamodni. Ez csak erősíti a cenzúrázott felet, a kivülállók és el nem kötelezettek szemében pedig igazolja őket. Ha valaki azt állítja, hogy az ég zöld, nem fogják cenzúrázni, mert aki gondolkodik, az tudja hogy nem igaz. Cenzúrázni csak azt kell, ami veszélyes a hatalomra nézve. A cenzúra tehát veszélyes fegyver.

Viszont azért tisztázzuk, hogy ők nem vírustagadók. Ha valaki így hívja őket, akkor az becsületsértést követ el. Nem tagadták a vírust, csak az intézkedéseket és korlátozásokat tartották eltúlzottnak és ellentmondásosnak.

Amúgy ők meg azt állítják, hogy a vírusfetisiszták a felelőtlenek, és nekik is vannak logikus érveik, hogy miért veszélyezteti a másik oldal a többieket. Ők azt állítják, hogy a vírushívők buta birkák, tehát vissza lehet menni az óvodába mindenkinek aki így nyilatkozik a másik félről. Mindkét oldal mögött vannak neves szaktekintélyek, de a sajtó jelenleg csak az egyik oldalnak ad teret, ezért a többség most fél. Mindkét oldal részéről hangzanak el óriási baromságok, de ettől még nem kell mindenki felett ítélkezni. A másikat pedig butának, felelőtlennek beállítani, pocskondiázni úgy, hogy nem is akarjuk meghallani a véleményének indokait, nem vall értelmes emberre.

2020. szept. 25. 16:11
 7/45 anonim ***** válasza:
75%
A szólásszabadság lényege az, hogy mindenkinek joga van a véleményéhez, annak kimondásához, arról való eszmecserékhez és joga van akár tévedni is. Nem vagyok maszktagadó a legtávolabbról sem, kicsike áldozat ez ha van bármi haszna meghozom, de azt gondolom, hogy a cenzúra nagyon veszélyes dolog! Ha elfogadjuk, hogy valami olyasmit cenzúrázhatnak amivel mi nem értünk egyet akkor elfogadtuk a cenzúra jogosságát mint olyat általánosságban és onnantól nem mi szabjuk a határt neki! Elérheti bárki véleményét ami ellenkezik az aktuális hatalom véleményével és még csak tudomást sem szerzünk róla mivel a korábban már általunk is validált cenzúrázási jog miatt nem is tudunk meg a hatalom számára kényes információkat.
2020. szept. 25. 18:45
 8/45 anonim ***** válasza:
54%

Tegnap azt mondta nyunyóka, hogy "nem feltétlenül fertőző az a személy, aki pozitív". Na akkor most őt is lehet cenzúrázni.

[link]

2020. szept. 26. 09:35
 9/45 anonim ***** válasza:
69%
#7: Teljesen igazad, van. Viszont látom, hogy a vírushívők most minden törvénytelenséget elfogadnak, csakhogy félhessenek. És ha valaki nem akar félni, mert szerinte nincs mitől, akkor a legalantasabb módszereket is hasznosnak találják. Csak azzal nem számolnak, hogy ez a fagyi visszanyalhat és ha valami olyan baromságot kezd majd el terjeszteni a hatalom és a média, amivel ők nem értenek egyet, akkor nekik sem lesz lehetőségük ez ellen szót emelni.
2020. szept. 26. 09:38
 10/45 anonim ***** válasza:
49%
7, a véleményedhez van jogod továbbra is. Ezek az oldalak viszont nem pusztán véleményt nyilvánítottak.
2020. szept. 26. 09:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!