Helyesled, hogy a FB letiltott pár vírustagadó csoportot?
Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 11:54
21/45 A kérdező kommentje:
#20 Ha szándékosan nem veszed fel maszkot, az egyértelmű kötelezettség ellenére és emiatt valaki meghal, akkor ugyanúgy gyilkos leszel, mint a sofőr a fenti példánál.
2020. szept. 27. 18:33
22/45 anonim válasza:
Mondom hogy elment az eszetek, a maszk nélküli ember fertőzése erősen feltételezésen alapul és még ha bizonyítható lenne akkor is több szerencsétlen véletlen együtállása kellene, míg tudatosan megtervezve előre áthajtani egy emberen szándékosan egy totálisan másik kategória. De megfelelő párhuzamállításhoz is kellene egy bizonyos fokú intelligencia. De arra nem válaszoltál, nem érzed magad gyilkosnak? 2020 előtt mekkora tömeget tettél el láb alól szerinted?
23/45 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom nekem szólt-e a kérdés, de én még sosem voltam influenzás, mivel beoltattam magam.
2020. szept. 27. 19:39
24/45 anonim válasza:
Az oltás nem von köréd bűvös védőhálót, az a lényege, hogy ha megfertőz a vírus akkor könnyebben túless rajta a felkészültebb immunrendszer okán aki ismerősként könnyebben nyomja le a fertőzést, ne nyomd az ágyat egy hétig és ennyi. Ugyanúgy fertőzöl mint a most tünetmentes maszkviselők. Szóval ha ők gyilkosok akkor mind azok voltatok minden influenzaszezonban és azok lesztek ezután is mikor már nem kell maszkot hordani kovid ürügyén?
25/45 A kérdező kommentje:
"Ugyanúgy fertőzöl mint a most tünetmentes maszkviselők"
Kissé el vagy tévedve ismét, ugyanis pont a maszkviselők nem fertőznek, ellenben azokkal, akik fittyet hánynak a szabályokra. Az, hogy korabban mi volt az influenzajárványok alatt, az nem mentesít a mostani kötelezettségek alól! Akkor nem volt ilyen kötelezettség, most van! Ennyi.
2020. szept. 27. 20:28
26/45 A kérdező kommentje:
Ráadásul ha valaki be van oltva, akkor ezzel a környezetében lévő embereket is jobban védi, úgyhogy ebben is tévedsz.
2020. szept. 27. 20:35
27/45 anonim válasza:
Igen, az "maszkNEMviselők" akart lenni, elírás de a szövegkörnyezetből érthetted volna. Szóval a kérdés tovább él, ne kelljen már újra és újra kiírni, válaszolj arra érdemben!
28/45 anonim válasza:
Az oltás pedig továbbra sem tesz vírusmentessé, csak kevésbé beteggé ha megkapod. A fertőzőképességed megegyezik bármelyik oltott vagy nem oltott, de éppen tünetmentes emberével.
29/45 anonim válasza:
A szólásszabadságnak semmi köze nem szabadna hogy legyen konkrét szituációkhoz. Holnap majd azt fogják elhallgattatni, aki szerint a fehér embernek is joga van élni, nem csak a feketéknek. Mert akkor majd az lesz az elfogadott norma, hogy a fehérekre nincs szükség, és aki nem azt gondolja, az nem mondhatja ki a véleményét. Mindegy, hogy igaza van, vagy nincs valakinek, hagy valaki szerint veszélyeztet valakit vagy nem, ezt megítélni nics joga egyetlenegy csoportnak vagy hatalomnak sem. Ha hülyeség, akkor értelmes ember úgysem hallgat rájuk, tehát had mondjanak akármit is. Hisz ezt teszi a másik oldal is, semmiről sem tudhatjuk ma már, hogy mi igaz, mi hiteles. Lehet más a véleményünk, de a normális ember elfogadja, hogy lehet másnak más véleménye. Erőszakkal elhallgattatni valakiket pedig szembemegy minden normalitással.
30/45 A kérdező kommentje:
#27 Szóval akkor beismered, hogy a maszkot nem viselők fertőznek.
#28 Ez tévedés.
2020. szept. 28. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!