Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Helyesled, hogy a FB letiltott...

Helyesled, hogy a FB letiltott pár vírustagadó csoportot?

Figyelt kérdés

2020. szept. 25. 11:54
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
56%

Az a legnagyobb baj, hogy nálunk már a gondolkodni és megkérdőjelezni merő embert is boszorkányüldözik és hallgattatják el, terrorista módszerekkel, mintha egy maffiaállam lennénk. A cenzúra már-már északkóreai mértéket kezd ölteni.

De még akkor is, ha valakinek csak csekély mértékben eltér a véleménye a mainstreamtől. Nem kell ahhoz tagadónak lenni, hogy valakit annak kiáltsanak ki. Eskü, mint a középkorban a boszorkányperek vagy a keresztes háborúk.

2020. szept. 28. 15:02
 32/45 anonim ***** válasza:
0%
Akkor én gyilkosnak tartalak téged mivel nem viseltél maszkot tavaly és soha azelőtt. Semmivel nem vagy jobb, mint azok akik most nem viselik, a gyilok az gyilok, szégyelld magad.
2020. szept. 28. 16:30
 33/45 A kérdező kommentje:
#32 Az értelmi képességeddel komoly gondok vannak, ezt ismét sikerült bebizonyítani. Ha csak a hülyeséget tudod szajkózni, akkor nyugodtan el is dugulhatsz. Én nem fogom ugyanazt ismételgetni, amit már leírtam csak azért, mert nem tudod felfogni.
2020. szept. 28. 16:55
 34/45 anonim ***** válasza:
48%
Mert nem tudod megcáfolni mitől gyilkos szerinted egy tünetmentes emberke most ami alapján te viszont nem voltál gyilkos ezelőtt minden évben! Kínos. :D
2020. szept. 28. 17:04
 35/45 anonim ***** válasza:
37%
Hiába tiltotta le,vannak helyettük újak,szerencsére.
2020. szept. 28. 18:11
 36/45 anonim ***** válasza:
57%
Mert tilthatják a csoportokat, attól még az emberek akik rájöttek az igazságra nem tűnnek el. Nyilván új csoportokban újrarendeződnek csak.
2020. szept. 28. 18:21
 37/45 anonim ***** válasza:
39%
Engem az szomorít el a legjobban, hogy az emberek többsége elfogadja a cenzúrát általánosságban. És ezek az emberek holnap majd azt is el fogják fogadni, hogy a hatalom kivégzi a neki nem szimpatikus egyéneket. Ők meg majd tapsikolnak is hozzá, csak mert azonos eszméket vallanak a hatalommal, ami nem is a saját eszméjük, csak a hatalom megfelelő pszichológiai módszerekkel ültette a fejükbe.
2020. szept. 29. 10:34
 38/45 anonim ***** válasza:
60%
Így van sajnos ilyenkor válik nyilvánvalóvá hogy ezek az emberek nem demokraták és nem tisztelik a liberális értékeket sem, csak addig amíg a véleményükkel egyezik a tiéd, nem érdekes? Amint különbözik megmutatkozik az értékrendjükben a rémisztő hasonlóság az orbáni diktatúráéval, jó kis teszt ez a járvány ebből a szempontból.
2020. szept. 29. 11:13
 39/45 anonim ***** válasza:

Nem tudok szavazni, középutas vagyok.

Egyrészt, én nem vagyok szakember, szóval nehezen tudom eldönteni, mit higgyek, kinek higgyek. Annyit tudok, hogy rám milyen szabályok vonatkoznak, nekem ennyi elég. Szeretnék abban bízni, hogy nálam okosabb emberek, tudják, hogy mit csinálnak. Ha ez így van, és azok az emberek, akik az általad vírustagadónak bélyegzett oldalak miatt veszélyeztettek másokat, akkor ez valahol helyes.

Viszont engem nagyon aggaszt, hogy csak egyetlenegy vélemény lehet helyes. Nem arról van szó, hogy a konkrét veszélyeztetést, vagy az arra való felbujtást tiltották le, hanem egyszerűen mindent, ami valamilyen szinten ellent mond a központi narratívának. Nem értem, hogy ha a narratíva helyes, akkor miért is nem lehet észérvekkel, a nyilvánosság bevonásával, faék egyszerűséggel elmagyarázni az embereknek, hogy xy "vírustagadó" itt és itt téved. Akkor nem kellene betiltani semmit.

Harmadrészt meg, nagyon sok olyan véleményt is vírustagadónak minősítettek, ami nem tagadja a vírus létezését, csak háborog a logikátlan, elkapkodott intézkedéseken, vagy a védekezés más módját tartaná helyesnek (pl. aki a svéd utat támogatja, az pont annyira vírustagadó, mint a svédek... semennyire. Csak máshogy álltak a kérdéshez).

2020. okt. 1. 00:42
 40/45 A kérdező kommentje:

"Viszont engem nagyon aggaszt, hogy csak egyetlenegy vélemény lehet helyes"

Az helyzet ezzel, hogy ezen egyszerű szabályok (maszkhasználat, távolságtartás, kézfertőtlenítés) alapjai bizonyított tudományos tények. Nem véletlenül ezek az alapok a világ minden táján ha a védekezésről beszélünk. Ez a néhány oltásellenes vírustagadó ezen tudományos tényeket kérdőjelezi meg.

Ez nem vélemény kérdése. Persze lehet valakinek az a véleménye, hogy egy meg egy az nem kettő, de ettől még nem lesz helyes ez a vélekedés.

Ráadásul ez esetben nem egyszerű véleménynyilvánításról van szó, hanem a védekező intézkedések elleni agitálásról, mellyel emberek életét veszélyeztetik.

2020. okt. 1. 01:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!