Mit jelentenek ezek a szavak: vírustagadó,
járványtagadó, maszktagadó?
Figyelt kérdés
Sokat hallok ilyesmit, de valahogy konkrétan nincs definiálva, így maximum csak tippelni tudnék. Vírustagadó - ilyennel még nem találkoztam. Járványtagadó - ilyennel sem, max nem értett egyett a mértékkel. Maszktagadó - aki nem akarja felvenni?
A vírustagadó az, aki nem hisz a vírus létezésében, és azt mondja, hogy ez csak propaganda. A járványtagadót még nem hallottam, de sejtem, hogy ugyanez. A maszktagadó az, amit leírtál, és mellé még esetleg anyázza a maszkviselőket. :D
2020. nov. 9. 16:30
2/8 anonim válasza:
Azért nem találkoztál velük, mert #karanténban vagy, meg azért mert #maradjotthon.
2020. nov. 9. 16:31
3/8 Koplárovics Béci válasza:
Ezek csak a "hülye" szofisztikáltabb covid-megfelelői.
2020. nov. 9. 16:37
4/8 anonim válasza:
Sokan a vírusrealistákat is a vírustagadókhoz sorolják. Holott nagyon nem ugyanaz a kettő.
2020. nov. 9. 18:50
5/8 anonim válasza:
Most írhatnék még párat, de ha azokat a szavakat leírom, akkor a szűrő vagy a moderátor kitilt. De ezek a szavak ugyanolyanok, mint a büdös nigger, vagy a vírusfetisiszta, stb. Ezeket a szavakat azért találták, ki hogy megalázzák azokat akik nem úgy gondolkodnak, ahogy a hatalom elvárja.
Szerintem most azokra is rányomják ész nélkül, akik tudják hogy van vírus, csak épp eltúlzottnak tartják a korlátozásokat, mert azt is látják, hogy milyen sokat ártanak más tekintetben.
2020. nov. 9. 18:54
6/8 anonim válasza:
A gondolkodó kisebbség becsmérlésére használják ezeket, holott semmi köze a valósághoz, csak éppen őket nem sikerült hipnotizálni a napi idióta mantrával.
2020. nov. 9. 18:57
7/8 anonim válasza:
Ne ez az. Csak megjegyzem, hogy nem hiszem el, hogy a vírus annyira drasztikusan veszélyes lenne, hogy tényleg indokoltak legyenek az ilyen szintű korlátozások, és erre egyesek mindjárt a lapos Föld-hívőkkel vesznek egy kalap alá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!