Valaki el tudná magyarázni mi is pontosan a probléma? A vakcina miért is csökkenti az immunrendszerünk hatékonyságát? Hozzáértők válaszát várom.
Addig az megvan, hogy miért nem jó ötlet járvány közepén oltani (csak a mutáció létrejöttét segítjük)
De azt már (laikusként) nem értem, hogy miért lenne ilyen hatással a vakcina az immunrendszerre.
Szeretném, ha a hozzáértők elmagyaráznák nekem.
Hát annyit értettem azóta belőle, hogy elvileg, ez kérdező által linkelt doki, olyan baromságot mutat, hogy pl: Nk sejt aktiválás immunsejt átali antigén bemutatással (MHCI -en keresztül) , ami nem így működik, pont az NK sejt, ami dolga egyébként az, hogy ha nincs "saját" azonosító jele a sejtnek vagy megváltozott az MHCI, azokat öli meg, nem rendelkezik antigén detektálóval, szóval..
lásd NK sejt:
Meg aztán még van pár szakmai baromság állítólag.. de mondom, nem értek hozzá..
Azt sejtettem, hogy nettó baromság a videó tartalma. Eleve a videó felépítése is ezt sugallja.
De adtam neki egy esélyt, hogy hátha csak én vagyok a hozzá nem eléggé értő
14: volt ilyen. a "doktor" görény volt az egyik jelenlévő. Sajnos személyeskedésbe csapott át a dolog.
Már az a szomorú, hogy nyílt vitát kellene folytatni ezekkel. Klebelsberg forog a sírjában....
Ismerős az a mondás, hogy hülyékkel nem érdekes vitatkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!