Emésztési problémánál mi a teendő? (bővebben lent)
Haliho.
körülbelül 3 hete bélférges voltam, járogattam is rendszeresen háziorvoshoz.
1x kaptam decaris-t 100mg-t.
Nem hozott helyre, kaptam még1x decarist 150mg-t.
Szintén fail, kaptam Vermoxot 6db-os kiszerelésbe, 3x2
Eltelt most pár hét, a tünetek megszüntek, viszont az emésztésem még így is sokkal lassabb, nehezebb.
Rengeteg diófalevél teát iszom, illetve a táplálkozásomra is odafigyelek.
Mit tudnátok tanácsolni, javasolni?
Jövhét elején újra doki, de csodát ő sem tud tenni sajnos ezügyben.
Ja, és a diófalevél teát folyamatosan 6 hétig lehet inni, mert mérgező hosszútávon, 1 hónap szünet után megismételhető a 6 hetes kúra, de többször ilyen gyakran nem ajánlott.
Inkább igyál cickafark teát az segít az emésztésben is, és folyamatosan lehet inni.
köszi a választ.
azóta annyi történt, hogy meg vannak dagadva a beleim.
Érzem hogy feszíti a hasfakamat.
Ebből mire lehet következtetni? Kedden tudok legközelebb orvoshoz menni..
Szerintem fel vagy fújódva.
Ez is a rossz emésztésed miatt lehet.
az van igen.
tegnap este annyira felfúvódtam, hogy ülni és feküdni is alig birtam, felhívtam az ügyeletet hogy nagyjából kitudjam deríteni hogy mivan.
Ott adtak 1 beutalót a sürgősségire,így hát elmentem és csináltak röntgen vizsgálatot ami nem mutatott ki semmit szerencsere.
viszont akkor ez mi lehet? lehet hogy 2-3 hete amikor szedtem a vermoxot azota kifejlödtek a petek?
mmm....
érdekes hogy pont 1 hónapja ehettem azt a húst ami szerintem megfertőzhetett..
Azóta vegán vagyok, húst nem eszek, viszont tojás-tej terméket. Nem is kívánom a húst.. Gondolkoztam most azon is hogy lehet hogy a vegán kajáktól puffadok-e föl mint az állat, de szerintem nem. ezeket könnyű megemészteni is, emiatt nem is tudom hogy mi lehet.
A gyomrom, gyomrom alatt szoktam érezni hogy oda betapad a kaja, és hallom az emésztést, ahogy "sokszor2 búg ott azon a helyen.
Néha azt is érzem, mintha a gyomrom/belem egy ökölbe szorított kéz lenne, és elkezdene "csavarodni" befelé.
Sokat kell büfizni, de az is nehezebben jön föl.
Folyadékbevitel is megvan, a vitaminok..
Egyedül az édességet kellene hanyagolnom, a csokira rávagyok függve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!