Gennyes ajakpiercing esetén pontosan mi a teendő?
Mellékes megjegyzés: kb. semmilyen antibiotikum nem passzol a fogamzásgátlóhoz, ugyanis csökkenti a hatását. Ezt a fogamzásgátló tájékoztatójában is írják, hogy antibiotikumos kúra mellett kiegészítő védekezés kell. Úgyhogy itt nem a doki a hibás.
Zárójel bezár.
Octanisept szerintem semmit nem ér, én azt kaptam általánosságban pc kezelésre, mindent megfelelően csináltam, mégis annyira elgennyesedett, hogy a végén feladtam, kiszedtem, hagytam benőni a helyét. Pont ugyanez volt, mint nálad (csak nem ajak pc), hogy látszólag semmi baja nem volt, nem fájt, csak folyongált és gennycsomó volt benne, ami nem szűnt.
A fenti esetnél nekem Tyrosur gelt ajánlott még a piercer, bár az is külsőleges kezelésre jó csak, belülről nyilván nem tudod a sebbe kenni.
Addig is, a corsodyllel szerintem ártani nem ártasz, de én újra visszamennék a helyedben ahhoz, aki szúrta, hogy amit mondott, nem volt megoldás, mondjon mást - neki nyilván nagyobb tapasztalata van ebben, mint a dokinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!