Gombóc érzés a torokban, ha pajzsmirigy probléma lenne akkor állandóan érezném? Vagy mivel néha megszűnik lehet pszichés /stressz/szorongás?
Pár hete van ez a jelenség, mindennap van, hogy jobban van, hogy kevésbé érzem. Néha elmúlik aztán pár óra múlva ismét előjön..
Elsőként pszichés dologra gondolok, de ha pajzsmirigytől lenne akkor azt állandóan érezném?
Én ugyanígy vagyok, és most jött meg a labor...magas az FT3 szint..
..nincs se látszatra kidudorodva, se én magamnak külső tapintasra nem érzek ott semmit..megis gomboc van ott...
Ezzel szórakozok már sok hónapja, vagy 1 éve is már, hogy jaj, biztos pszichés, mondtam magamnak, hogy ne hisztizzek, nyugitea, joga, relax, blabla..
De az utóbbi 2 hónapban már nagyon zavaróak a tunetek..
folyamatos 100 körüli pulzus, nehézlégzés, állandóan izzadok, melegem van, robbanok..
Mivel 45 éves nő vagyok azt hittem kezdődő klimax..ami szinten bekavarhat..
1 hónapja pedig brutál mensizavar, amit már végképp nem lehetett figyelmen kívül hagyni, kb. már állni is alig birok, semmi erőm..
Szóval mindenképp menj dokihoz...
Én is még csak a labort most kaptam meg pénteken, a héten megyek vissza a haziorvoshoz...gondolom tovabbkuld..
A tsh normál tartományba van...
A doki szerint összefügghet a klimaxszal, hogy a a t3 magas...
aha, uez van nálam is..nem küld tovább....
😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!