Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van egyáltalán ép ellenérvük...

Van egyáltalán ép ellenérvük a covid oltáselleneseknek?

Figyelt kérdés

Eddig egyet hallottam ami megkulonbozteti barmi mas oltastol, az hogy gyorsan lett "osszedobva".

Ezek szerint ok akkor lennenek elegedettek, ha meg eveket ulnenek a vakcinakon, mikorben vilagszinten napi kb atlag 10000(!) ember hal bele a fertozesbe.

Nem lehet hogy pont ez a mindennel elegedetlen embertipus razni az oklet, hogy hol van mar a vakcina, semmit nem er a tudomany hogy nem ennyi ido alatt nem tudja elkesziteni, stb stb.

Velemeny?

2021. márc. 24. 23:44
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/373 anonim ***** válasza:
69%
Amíg a hiszékeny, buta emberek akik a médiából táplálkoznak, és elhisznek mindent, egymást ölik a vakcinàért, addig nem lesz változás. Hiába osztom meg és mondom ki a véleményem hogy ez az egész egy kitervelt pánikkeltés, még engem neveznek konteósnak, felelőtlennek, lapos föld hívőnek, olyannak aki másokat veszélyeztet. :(
2021. márc. 27. 15:14
 212/373 anonim ***** válasza:
22%

#207: Én inkább hívnám eszetlenségnek, mint népírtásnak. Ha ki akarnának nyírni, ahhoz nem kellett volna kitalálni egy ilyen vírust és + oltást.

Btw. kérdező a 202-ik hozzászólásod egy igen gusztustalan megnyilvánulás, még ha igazad is van bizonyos dolgokban. Tipikus álszent, igazságosztó, lelkileg terrorizáló duma. Bírom, mikor az ilyen ember hülyézi a másikat, de saját magán észre sem veszi, hogy milyen szintre süllyed.

És mielőtt elkezdenél Gödényezni engem is, olyan ember véleményére sem adok, aki azt sem tudja, hogy működik egy biztonsági fecskendő és csak tovább generálja az amúgy sem kis feszkót.

Egyébként is még mindig ott tartunk 200 hozzászólás után, mint az első után. Becsukott ajtókon keresztül megy a kommunikáció. Valaki érvel, az a másik szemében nem érv, mert nem egyeznek a vélemények, szóval tuti hülye. Miért nem lepődök meg...?

2021. márc. 27. 15:20
 213/373 anonim ***** válasza:
82%

Ha jól értem, akkor a beoltottakban, az immun-menekülés jelensége miatt kialakult újabb és újabb mutáns vírusvariánsok miatt kerülök én is, (aki soha az életben be nem oltatnám magam) egyre nagyobb veszélybe.

Ez mintha valahogy nem azt a konzumidióták által terjesztett "érted is beoltattam magam" felfogást támasztaná alá.

A maszk, valamint az emberi kontaktusok ellehetetlenítése totális vakcinázási programmal párosulva együttesen lelki, és mivel az éppen aktuális vírus ágensekkel már 1 éve nem hagyják, hogy az immunrendszerünk megismerkedjen, közegészségügyi tömegpusztító fegyver. Egy időzített bomba.

De legalább a gazdaságot rombadönti, és mellesleg eladósítja az országokat.

2021. márc. 27. 15:21
 214/373 anonim ***** válasza:
77%

213

Na, b@kker! Akkor most az van, hogy ha eddig nem pánikoltam, akkor most kezdjem el, mert a beoltottak által terjesztett szupervírus már nem sima influenza lesz, amit pont les.z@rtam, hogy elkapom-e? Mert az világos, hogy egy rakás zombi van, akik sorban állnak érte, őket nem lehet meggyőzni arról, hogy ne oltassanak. Akkor most őket el kell kerülni, ha magamat védeni akarom?

2021. márc. 27. 15:25
 215/373 anonim ***** válasza:
67%
Kati Kariko oldalán az utolsó megosztott poszt szerint "A variánsok megjelenését nem az oltások okozzák,hanem olyan emberek fertőződése akik immunrendszert gátló kezelés alatt álltak....45 éves betegnek az elnyomott immunrendszere csak részben tudott a vírus ellen harcolni..." Az egy éve folyamatosan ránk kényszerített intézkedések -mint maszk viselés,távolságtartás és a többi...vajon erősítették az emberek immunrendszerét vagy csak szimplán jót tettek nekünk?
2021. márc. 27. 15:37
 216/373 anonim ***** válasza:
78%
A háziorvosi hálózat mit tett az elmúlt egy évben? Hány embert vizsgált meg megfázásos panaszokkal? Hány embert kezelt állapotának megfelelően, hogy ne kerüljön kórházba? És hány tesztet végzett el ő maga? Egy kiépített ellátórendszer nem végzi a dolgát, és utána dobálózni a halálozási számokkal, és a lakosságot tenni felelőssé a kialakult helyzet súlyosságáért. Én azt hiszem nagyon aljas dolog!
2021. márc. 27. 15:40
 217/373 whiteno ***** válasza:
78%
Tudom odafigyelnek,miután beoltották a populációt egy kicsit????Okosak...Ja meg,valaki azt is elmondhatná,meddig tart a védettség?Esetleg többet is akarnak adni 6hónap után?Valószínűleg ez lesz ebből,arra meg főképpen nincs semmiféle tanulmány ennyi valckina után milyen bajaid lehetnek.Ha most elfogadjuk sosem lesz ennek vége.
2021. márc. 27. 17:03
 218/373 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, te nagyon hülye vagyxdd
2021. márc. 27. 17:21
 219/373 anonim ***** válasza:
76%
Most lehet megfognak kövezni, de vállalom mert az oltás pártiakat sem érdekli a mi véleményünk, sem az életünk mert láthatóan ránk akarják erőszakolni... Őszintén, kit érdekel? Ha valakinek ennyi esze van, hogy egészséges ember létére, parancsra mindenféle sufniban összerakott löttyöt magába nyomat amibe fingja sincs mit tartalmaz, aztán meghal utána akkor ámen, jó helyen van...
2021. márc. 27. 17:24
 220/373 anonim ***** válasza:
78%

Ezzel már én is így vagyok egy ideje, de csak ha azt a tényt figyelembe venné a sok nyomi, hogy egy hatásos, biztonságos oltóanyagot évtizedek alatt fejlesztenek ki, akkor átgondolnák a dolgot.

De nem...

2021. márc. 27. 17:26
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!