Koronavírus elleni oltás előtt célszerű gyorstesztet csináltatni?
Tudomasul vettem a ketelkedesedett.
Valaszokat viszont tovabbra sem kaptam.
Nem tudom elolvastad e a kerdesem?
Azt kertem, kuldj egy linket egy hiteles forrasbol, ahop valaki kifejezetten a 2.oltastol lett nagyon beteg.
Erre elmondtad azt, hogy az izuleti gyulladas az autoimmum betegseg.
Ossze vissza beszelsz, ostaba vagy.
Kedves orvostanhallgató, én inkább rád vagy orvosokra hallgatok.
Mi a véleményed az olyan nővèrekről,akik óvva intenek az oltástól?
Van egy közeli ismerősöm (2l, mind a ketten nővérek
Állít2suk szerint hamarabb kerül kórházba az aki az oltást kapja,mintha csak simán a covodt kapná el valaki.
Ezt azért állítják,mert állításuk szerint ők maguk már átestek a covidon és semmi bajuk.
Állításuk közé tartozik még az,hogy szerintük nincs garancia arra,hogy az oltásról nem kerülök kórházba, ők ugyan olyan esélyt adnak arra,mintha csak a covodt kapná el valaki.
Mert az oltástól és ha valaki a covodt kapja el, ugyan úgy ki lehet mutatni az ellenanyagot a vérből.
Ezek az emberek már be vannak osztva a covid osztályra és ugyan úgy tartják a vèlemenyüket.
Azért is tiltakoznak az oltás ellen,mert szerintük ugyan úgy Beteg lesz tőle az ember ha elkapja a covidot.
Szóval ha van időd,ezekre tudnál reagálni?
Az állításait mögött olyan bizonyítèkok vannak,mint ők takarító nő pletyka, vagy ismerős ismerőse stb.
#27, én nem vagyok se nővér, se orvos, de az izraeli adatokat ajánlom figyelmedbe:
Kicsit le kell tekerni az oldalon, ott vannak a napi új esetek. 50-60% körüli az átoltottság, és sorra szüntetik meg a korlátozásokat. Mindezt úgy érték el, hogy megegyeztek a gyártóval: magasabb áron veszik a vakcinát, cserébe őket szolgálják ki elsőnek. Ők kapták a leggyorsabban a legtöbb oltóanyagot, és nagyon hatékony volt az oltási programjuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!