Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Koronavírus elleni oltás...

Koronavírus elleni oltás előtt célszerű gyorstesztet csináltatni?

Figyelt kérdés
Édesapámat (69 éves, kicsit túlsúlyos, pár éve melanómája volt) holnap fogják Pfizerrel oltani. Azt hallani, hogy akik oltás után lettek betegek, azokat lehet úgy oltották hogy koronásak voltak oltás az időpontjában. Ezért gondoltam hogy ennek kivédése miatt célszerű-e oltás előtt gyorstesztet csinálnia?
2021. márc. 24. 09:15
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
20-as ketlem hogy az vagy.
2021. márc. 26. 22:35
 22/28 anonim ***** válasza:
77%

Tudomasul vettem a ketelkedesedett.

Valaszokat viszont tovabbra sem kaptam.

2021. márc. 26. 22:56
 23/28 A kérdező kommentje:
Ebből latszik hogy nem vagy orvostanhallgató. Akkor nem mástól várnád a választ, amit te elvileg tudsz.
2021. márc. 26. 23:01
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom elolvastad e a kerdesem?

Azt kertem, kuldj egy linket egy hiteles forrasbol, ahop valaki kifejezetten a 2.oltastol lett nagyon beteg.

Erre elmondtad azt, hogy az izuleti gyulladas az autoimmum betegseg.

Ossze vissza beszelsz, ostaba vagy.

2021. márc. 27. 07:05
 25/28 A kérdező kommentje:
Mondom nem vagy orvostanhallgató! Akkor tudhatnad hogy az egügyiseknek titoktartásit kellett aláirniuk,aminek a megszegése szankciókkal jár. Ezért sosem fognak erről nyilvánosan nyilatkozni.
2021. márc. 27. 07:29
 26/28 anonim ***** válasza:
:D én feladom
2021. márc. 27. 09:54
 27/28 anonim ***** válasza:

Kedves orvostanhallgató, én inkább rád vagy orvosokra hallgatok.

Mi a véleményed az olyan nővèrekről,akik óvva intenek az oltástól?

Van egy közeli ismerősöm (2l, mind a ketten nővérek

Állít2suk szerint hamarabb kerül kórházba az aki az oltást kapja,mintha csak simán a covodt kapná el valaki.

Ezt azért állítják,mert állításuk szerint ők maguk már átestek a covidon és semmi bajuk.

Állításuk közé tartozik még az,hogy szerintük nincs garancia arra,hogy az oltásról nem kerülök kórházba, ők ugyan olyan esélyt adnak arra,mintha csak a covodt kapná el valaki.

Mert az oltástól és ha valaki a covodt kapja el, ugyan úgy ki lehet mutatni az ellenanyagot a vérből.

Ezek az emberek már be vannak osztva a covid osztályra és ugyan úgy tartják a vèlemenyüket.

Azért is tiltakoznak az oltás ellen,mert szerintük ugyan úgy Beteg lesz tőle az ember ha elkapja a covidot.

Szóval ha van időd,ezekre tudnál reagálni?

Az állításait mögött olyan bizonyítèkok vannak,mint ők takarító nő pletyka, vagy ismerős ismerőse stb.

2021. márc. 29. 16:27
 28/28 anonim ***** válasza:

#27, én nem vagyok se nővér, se orvos, de az izraeli adatokat ajánlom figyelmedbe:

[link]

Kicsit le kell tekerni az oldalon, ott vannak a napi új esetek. 50-60% körüli az átoltottság, és sorra szüntetik meg a korlátozásokat. Mindezt úgy érték el, hogy megegyeztek a gyártóval: magasabb áron veszik a vakcinát, cserébe őket szolgálják ki elsőnek. Ők kapták a leggyorsabban a legtöbb oltóanyagot, és nagyon hatékony volt az oltási programjuk is.

2021. márc. 29. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!